Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Games > PC Games

Reply
 
Thread Tools
Old 20th Oct 2009, 21:45   #1
Antx777
Wise Guy
 
Antx777's Avatar
 
Joined: May 2004
Posts: 1,818
Stalker clear ky wont start in Win7 (Insufficient Privileges)

Hello,

Just installed Stalker clear sky on new Windows 7 install, but when i click the icon, it says

Insufficient Privileges: you must be administrator when you run this application for the first time"


hmmm, so I run as "Administrator" but still no joy. Anyone come across this?

Followed some instructions HERE, but my pc won't log me in as admin, it just boots up to windows as normal.

Windows 7
QX9650
GTX8800 SLI


TIA

~Ant

i7 980X@4.2(1.30V) P6X58D-E~ 12 Gig HYPER-X (1600MHz) ~x2 GeForce GTX 480 SLI~ C300 128GB SSD /Caviar Black 1TB SATA 6Gb/s/750GIG maxtor HD 7200 ~ Corsair Obsidian 800D~Antec Quattro1200~DELL U2711
Antx777 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 20th Oct 2009, 22:23   #2
hohum
Hitman
 
Joined: Dec 2004
Posts: 945
Right click the game's shortcut, choose run as administrator? As I remember it only needs elevation for the first run to install the copy protection routines.
hohum is offline   View trust for Reply With Quote
Old 20th Oct 2009, 22:29   #3
Antx777
Wise Guy
 
Antx777's Avatar
 
Joined: May 2004
Posts: 1,818
I tried that first off, doesn't work, not sure what else to do at this moment

i7 980X@4.2(1.30V) P6X58D-E~ 12 Gig HYPER-X (1600MHz) ~x2 GeForce GTX 480 SLI~ C300 128GB SSD /Caviar Black 1TB SATA 6Gb/s/750GIG maxtor HD 7200 ~ Corsair Obsidian 800D~Antec Quattro1200~DELL U2711
Antx777 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 20th Oct 2009, 22:51   #4
Antx777
Wise Guy
 
Antx777's Avatar
 
Joined: May 2004
Posts: 1,818
I tried using all the Commands listed here http://www.sevenforums.com/tutorials...nistrator.html but still no joy, thank for the reply nevertheless hohum


~Ant

i7 980X@4.2(1.30V) P6X58D-E~ 12 Gig HYPER-X (1600MHz) ~x2 GeForce GTX 480 SLI~ C300 128GB SSD /Caviar Black 1TB SATA 6Gb/s/750GIG maxtor HD 7200 ~ Corsair Obsidian 800D~Antec Quattro1200~DELL U2711
Antx777 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 20th Oct 2009, 22:59   #5
MowyTone
Mobster
 
MowyTone's Avatar
 
Joined: May 2009
Location: Southampton
Posts: 2,687
go to the game folder, right click and select permissions, then click add and type 'everyone' then click check names and select 'everyone', select full permission and then select effects child files and click apply (this is from XP so you ill have to adapt it some what)


edit: duuno how W7 works but thats the approach I would take first of all

SV650s - CBR600F
MowyTone is offline   View trust for Reply With Quote
Old 20th Oct 2009, 23:03   #6
Mr. Anderson
PermaBanned
 
Joined: Oct 2009
Location: To die by your side......
Posts: 1,524
Delete the whole copy, now put your cd back in, don't autostart, but explore teh cd, find setup.exe or whatever it is called and right click it and run the setup as administrator.

This should solve your issues.
Mr. Anderson is offline   View trust for Reply With Quote
Old 20th Oct 2009, 23:55   #7
Antx777
Wise Guy
 
Antx777's Avatar
 
Joined: May 2004
Posts: 1,818
Thanks for the info, It's sorted now after running as admin. Resolved, thank you

i7 980X@4.2(1.30V) P6X58D-E~ 12 Gig HYPER-X (1600MHz) ~x2 GeForce GTX 480 SLI~ C300 128GB SSD /Caviar Black 1TB SATA 6Gb/s/750GIG maxtor HD 7200 ~ Corsair Obsidian 800D~Antec Quattro1200~DELL U2711
Antx777 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 26th Oct 2009, 14:45   #8
SlugForAButt
Wise Guy
 
SlugForAButt's Avatar
 
Joined: Sep 2009
Location: God's own country
Posts: 2,150
Hmm. Installed as admin and am trying to run as admin but still getting "error 1275" & insufficient privileges.
Running 64 bit Win7 if that makes any difference.
Help appreciated chaps.

EDIT: Yeeehaaaa!
If, like me, you were still having bother with insufficient privileges just take a trip to http://www.tagesprotection.com/main.htm and download the drivers (32bit or 64bit) from here. Install them as admin, job's a good 'un!
Last edited by SlugForAButt; 26th Oct 2009 at 14:57.
SlugForAButt is offline   View trust for Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:06.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)