Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Hardware > Networks & Internet Connectivity

Reply
 
Thread Tools
Old 29th Sep 2011, 22:49   #1
J86
Wise Guy
 
Joined: Aug 2005
Posts: 1,938
Tesco Broadband - Thomson TG580 Password???

Hello,

I've just swapped onto Tesco broadband, and they have not supplied me with a user/pass for the Thomson TG580 router they've given me.

I've tried the usuals I can think of, admin/admin etc, but with no luck.

Anyone know what user/pass they set on this router?

Don't really want to wait til tomorrow to call them as I want to set up all my wireless devices tonight ideally!

Thank you!

THE GAME
Spoiler:
You just lost.
J86 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 29th Sep 2011, 23:02   #2
cokecan
Sgarrista
 
Joined: Jan 2004
Location: Nottingham
Posts: 7,578
try SuperUser or Administrator as the username and the password as the serial number of the router.

The current version of the O2 routers which are Thomson TG587nv2 seem to use them details

Last edited by cokecan; 29th Sep 2011 at 23:09.
cokecan is offline   View trust for Reply With Quote
Old 29th Sep 2011, 23:06   #3
J86
Wise Guy
 
Joined: Aug 2005
Posts: 1,938
Quote:
Originally Posted by cokecan72 View Post
try SuperUser or Administrator as the username and the password as the serial number of the router.

The current version of the O2 routers which are Thomson TG587nv2 and thats usually the details they use
Didn't work

Thank you anyway

THE GAME
Spoiler:
You just lost.
J86 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 29th Sep 2011, 23:09   #4
cokecan
Sgarrista
 
Joined: Jan 2004
Location: Nottingham
Posts: 7,578
I believe it is also case sensitive (just in case )

cokecan is offline   View trust for Reply With Quote
Old 29th Sep 2011, 23:14   #5
Crowort
Wise Guy
 
Joined: Feb 2010
Posts: 1,594
Tried admin / no password? I think I had a Thomson awhile ago that came with no default password.

Default is Username = Adminstrator; Password is blank. At least for some of them.

i5 750 @ stock | Gigabyte P55-UD4 | OZC DDR3 @ 1333mhz 7-7-7-16 | CM 690 | 3D Club Ati 5770 |
Antec True power 650w PSU | 1TB Samsung F3
Crowort is offline   View trust for Reply With Quote
Old 29th Sep 2011, 23:31   #6
J86
Wise Guy
 
Joined: Aug 2005
Posts: 1,938
Quote:
Originally Posted by Crowort View Post
Tried admin / no password? I think I had a Thomson awhile ago that came with no default password.

Default is Username = Adminstrator; Password is blank. At least for some of them.
Yeah,

I just messaged a dude on the bay who was selling this router asking if he knew, he said it was "admin" and the network key on the bottom, but that didn't work either


Thank you though

THE GAME
Spoiler:
You just lost.
J86 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 3rd Oct 2011, 11:46   #7
celeronmanuk
Associate
 
Joined: Oct 2011
Posts: 2
Fisha, did you manage to find out the username/password for this router? Mines arrived and I can't login. Tesco haven't provided the login yet...
celeronmanuk is offline   View trust for Reply With Quote
Old 3rd Oct 2011, 17:49   #8
Deception
Soldato
 
Joined: Apr 2006
Location: Nottingham
Posts: 6,181
According to a few websites, leave the username and password blank. Never known it to work, but ya never know! Also, is there anything on the underneath of the router (No doubt already checked there).
Deception is offline   View trust for Reply With Quote
Old 3rd Oct 2011, 21:54   #9
J86
Wise Guy
 
Joined: Aug 2005
Posts: 1,938
Quote:
Originally Posted by celeronmanuk View Post
Fisha, did you manage to find out the username/password for this router? Mines arrived and I can't login. Tesco haven't provided the login yet...
It's

user: Administrator
password: the wireless network key (in caps - as it is on the bottom of the router)

I did try this before but it didn't work, I guess I must have typed it wrong!

THE GAME
Spoiler:
You just lost.
J86 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 4th Oct 2011, 10:31   #10
celeronmanuk
Associate
 
Joined: Oct 2011
Posts: 2
Excellent that works, thank you!
celeronmanuk is offline   View trust for Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 19:53.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)