Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Hardware > Case Central

Reply
 
Thread Tools
Old 3rd Aug 2009, 04:06   #1
elmuzzy66.
Sgarrista
 
Joined: Aug 2006
Location: Gibraltar
Posts: 9,395
Extending temp sensor cable.

Quick question. Are temp cables "normal" ie can i use a wiring block to extend them with any old wire? I ask as i want to make the temp sensors of the Scythe Kaze Master Ace longer, a cable management issue.

elmuzzy66. is offline   View trust for Reply With Quote
Old 3rd Aug 2009, 14:30   #2
kohlditz
Mobster
 
kohlditz's Avatar
 
Joined: Sep 2005
Location: London innit
Posts: 4,080
They are just thermistors - won't be a problem, might knock recorded temps out a fraction.
kohlditz is offline   View trust for Reply With Quote
Old 3rd Aug 2009, 19:39   #3
Sayso
Mobster
 
Sayso's Avatar
 
Joined: Sep 2008
Location: Chelmsford
Posts: 3,061
the extra resistance in the extender cable will make a difference to the temp read out, doubt if it would be much though.

3770K@4.4/MSI 290/Fractal Arc Midi/WaterCooled
Sayso is online now   View trust for Reply With Quote
Old 4th Aug 2009, 12:49   #4
robmagee
Gangster
 
Joined: Jul 2009
Posts: 291
In my experince the resistence added in next to nothing, so the temp should still be +- 1 degree
robmagee is offline   View trust for Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 16:49.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)