Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Life > General Discussion

Reply
 
Thread Tools
Old 15th Mar 2010, 18:46   #1
Van Hellseek
Capodecina
 
Joined: Jun 2004
Posts: 18,403
Anyone know the number to talk to a PERSON on BT?

It used to be 150, but none of the options seem to lead to an actual person.

I want to change my billing address, but the billing options are

1 - Pay bill
2 - Tell us you've paid a bill
3 - set up direct debit
4 - Ask for more time to pay bill
5 - return to main menu

WTF??

Whatever happeded to 6 - Talk to an actual person?

*bangs head on desk*

Quote:
Originally Posted by Pancakes
I don't even like pancakes.
Van Hellseek is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 18:50   #2
Duke
Man of Honour
 
Duke's Avatar
 
Joined: Jun 2003
Posts: 31,814
Not sure if the 0800 number on here goes to the same place?

http://www2.bt.com/movinghome

Duke is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 18:52   #3
Coxyis
Gangster
 
Joined: Oct 2008
Location: Doncaster
Posts: 459
Quote:
Originally Posted by seek View Post
It used to be 150, but none of the options seem to lead to an actual person.

I want to change my billing address, but the billing options are

1 - Pay bill
2 - Tell us you've paid a bill
3 - set up direct debit
4 - Ask for more time to pay bill
5 - return to main menu

WTF??

Whatever happeded to 6 - Talk to an actual person?

*bangs head on desk*
Just press 1 or 3 and it should forward you to somebody I imagine. They'll want to take some details to process a payment and you can ask them to point you in the right direction.
Coxyis is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 18:53   #4
Immsy
Wise Guy
 
Joined: Oct 2002
Posts: 2,351
Why not change it online?

Immsy is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 18:53   #5
Van Hellseek
Capodecina
 
Joined: Jun 2004
Posts: 18,403
Quote:
Originally Posted by Duke View Post
Not sure if the 0800 number on here goes to the same place?

http://www2.bt.com/movinghome
Yup, same as just dialling 150.

Quote:
Originally Posted by Pancakes
I don't even like pancakes.
Van Hellseek is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 18:56   #6
mr tommo
Soldato
 
mr tommo's Avatar
 
Joined: Dec 2004
Location: Stoke-on-Trent
Posts: 5,230
I once read a trick for these automated systems was to press '00000' quickly once the options start and it puts you through to a person. It seems 50/50 as to whether it works but it has definately worked for me before a couple of times.

mr tommo is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 19:10   #7
m4cc45
Soldato
 
m4cc45's Avatar
 
Joined: Mar 2003
Posts: 6,225
Most of the time pressing nothing makes them think you're using an old analogue phone and puts you through to someone.



M.

m4cc45 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 20:13   #8
Mahnsikir
Wise Guy
 
Joined: Apr 2009
Location: Edinburgh
Posts: 1,355
Quote:
Originally Posted by m4cc45 View Post
Most of the time pressing nothing makes them think you're using an old analogue phone and puts you through to someone.



M.
That or just keep on hitting * or # and after a few times of hearing that is an invalid option it'll change to you are being conencted, doesnt work on all companies though. The other usual quickest option is the 'im leaving you' one as theyll want to speak with you to try and keep you on, though I canceled my BT a few months ago and remember it taking ages to get through.

Mahnsikir is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 20:38   #9
Strife212
Capodecina
 
Joined: Dec 2007
Posts: 16,318
Just sit there and press nothing and it should eventually put you through

Intel Xeon X5650 @ 4.0Ghz | 24GB RAM
GeForce GTX 980Ti 6GB
Strife212 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Mar 2010, 20:56   #10
rodo
Wise Guy
 
rodo's Avatar
 
Joined: Mar 2008
Posts: 1,598
Myself and my flatmate found if you shout "for ****s sake" then some of these menus will redirect you to a person half the time
rodo is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2010, 09:47   #11
peter212693
Wise Guy
 
peter212693's Avatar
 
Joined: Jan 2005
Location: Southport
Posts: 1,583
Try pressing "0" loads of times. That works sometimes
peter212693 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2010, 09:56   #12
a1ex2001
Sgarrista
 
a1ex2001's Avatar
 
Joined: Mar 2005
Location: Here and There...
Posts: 8,418
I had exactly this problem with BT broadband when trying to get my MAC code, the only way to get through to anyone I found was to ring the customer complaints number!

Quote:
Originally Posted by Paignton Zoo
After a month the monkeys had produced five pages of the letter "S" and had broken the keyboard.
a1ex2001 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2010, 11:55   #13
ElectroBlaster
Soldato
 
Joined: Oct 2002
Location: The land of Cows n Grass!
Posts: 5,114
BT are just terrible end of! Back along I really lost it with them and ended up asking for a person in this country and was pretty dam peeved off. I got put thru to somebody and then things got moving.

Im really close to shifting broadband and line rental to Sky at this rate as todays bill was just stupid and only 2.38 of that was actual phone calls!

ElectroBlaster is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2010, 12:01   #14
marc2003
Capodecina
 
marc2003's Avatar
 
Joined: Feb 2004
Location: England
Posts: 18,395
are you sure you listened to the options correctly? i rang 150 just a couple of weeks back because BT fudged my last bill. obviously i don't remember the options off hand but i got through to a person relatively quickly.

edit: i did ring from the actual line in question and had to enter my account number as part of the automated process (if that makes any difference)

Gigabyte Z97-D3H :: i5-4690K @ 4.5GHz
16GB Corsair Vengeance LP :: 2 x 250GB Samsung 850 EVO
Bitfenix Merc Beta :: Superflower HX 550W
Sapphire Nitro R9 380 :: BenQ BL3200PT
marc2003 is online now   View trust for Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:17.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)