Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Life > Mobile Phones & Tablets

Reply
 
Thread Tools
Old 14th Jun 2011, 20:03   #1
James J
Capodecina
 
James J's Avatar
 
Joined: Dec 2002
Location: Bristol
Posts: 14,320
Blackberry 8520 SOS signal problem

I'm on orange and all of today I've not been able to get a signal on my blackberry 8520 curve, nor can I search for networks manually on it. I've got a backup cheap samsung phone which gets a full signal and can send texts and make calls yet the blackberry can do neither with the same sim card in. Its leading me to think that the antenna is dead but is there anything I can actually do in regards to this?

I can't find anything of help on the orange website in regards to faulty handsets or what I need to do to get it fixed and sorted out. Its less than a year old so I'm guessing its applicable to a 1 year manufacturers warranty?
James J is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Jun 2011, 08:43   #2
Myshra
Mobster
 
Joined: Mar 2010
Location: M4 Corridor
Posts: 4,491
Phone up customer service from a landline where you will be walked through their fault fixing system. It's preferable to call from a landline so they can get you to do stuff with the SIM in the right phone etc...
All things come with a years warranty - you're fine

PAYM - 07973 100 150
PAYG - 07973 100 450

You might be told to speak to RIM direct to pre-warn you.
Last edited by Myshra; 15th Jun 2011 at 08:46.
Myshra is offline   View trust for Reply With Quote
Old 17th Jun 2011, 01:22   #3
James J
Capodecina
 
James J's Avatar
 
Joined: Dec 2002
Location: Bristol
Posts: 14,320
Thanks for the info. Orange where completely useless in advising me on what I should do with the phone, so I thought I'd test a forced downgrade to reset the phone completely via USB using my desktop PC. The phone now appears to be working again, but for how long is another matter. It connects to the mobile network fine by the looks of it but I'll have to keep an eye on it. It now turns off properly as well which it wouldnt do before :S lol

Fingers crossed
James J is offline   View trust for Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:24.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)