Anyone elses FF crashing regularly since updating?

Soldato
Joined
12 Sep 2003
Posts
9,101
Location
Newcastle, UK
Recently updated to 1.5.0.7 (well, I didn't, FF did automatically) and now it's terrible. It'll either just randomly stop working and the toolbar won't respond (i.e. I click Bookmarks or Tools and no menu will appear) or it won't load up even though it shows in explorer as running. I have to end-task it and then it'll start up fine. This is just since it updated itself. :confused:

Anyone else had problems? I may try uninstalling and reinstalling it porperly. Never had any issues with it previously....

Cheers.
 
Soldato
Joined
18 Oct 2002
Posts
7,518
Location
Glasgow
Working fine here as well.

Probably best for you to re-install from scratch if you're getting issues as the update might have been corrupted for some reason? Maybe an extension that doesn't like the update?
 
Caporegime
Joined
16 May 2003
Posts
25,368
Location
::1
Before you reinstall, try a new profile, and/or Firefox's safe mode (which will - temporarily - disable all your extensions).
It's more likely than not that you've got a corrupt file/dodgy extension hiding away that's causing most problems.
 
Soldato
Joined
12 Sep 2003
Posts
9,101
Location
Newcastle, UK
Thanks. :)

It did have trouble updating I must admit, took it a few goes each time re-downloading the update before it said "yea ok, I'm done".

vaio said:
Running v2 for best part of a week without issues.

v2? Is that a beta?

Cheers. :)
 

Hxc

Hxc

Soldato
Joined
29 Oct 2004
Posts
12,501
Location
London
I'm being insanely lame and geeky and running 3.0a1 "Minefield", as it is labled. (techically a 2.0 beta of some sort that has been labled to become 3.0).

Its got a nice new skin, very buggy though, as the name suggests :p
 
Caporegime
Joined
16 May 2003
Posts
25,368
Location
::1
Firefox 2.0 (AKA Bon Echo) is currently at RC1. There should be an RC2 soon. As ever, Mozillazine is your friend...

Hxc said:
(techically a 2.0 beta of some sort that has been labled to become 3.0).

Not quite - Minefield's what will become 3.0. Most of the 2.0 checkins also go into the trunk (which is what Minefield is), but not all of the trunk checkins go into the 2.0 branch...
 
Last edited:
Soldato
Joined
2 May 2004
Posts
19,922
Firegod said:
Recently updated to 1.5.0.7 (well, I didn't, FF did automatically) and now it's terrible. It'll either just randomly stop working and the toolbar won't respond (i.e. I click Bookmarks or Tools and no menu will appear) or it won't load up even though it shows in explorer as running. I have to end-task it and then it'll start up fine. This is just since it updated itself. :confused:

Anyone else had problems? I may try uninstalling and reinstalling it porperly. Never had any issues with it previously....

Cheers.

It's been fine for me.
 
Soldato
Joined
12 Sep 2003
Posts
9,101
Location
Newcastle, UK
Thanks again, glad to see it's still ok for most people like. :) I will remove this version and download the v2 RC1 today and give that a tryout. :cool:

Take it easy. :)
 
Top Bottom