1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forza Horizon 5 - Mexico

Discussion in 'PC Games' started by hyperseven, 13 Jun 2021.

  1. Zeebedy

    Soldato

    Joined: 28 Jan 2011

    Posts: 5,133

    Nightmare! I’m having boiler trouble atm, waiting on a engineer to have a look, but still no dice.

    can’t play in the meantime in case I miss him :mad:
     
  2. CaptainRAVE

    Man of Honour

    Joined: 21 Nov 2004

    Posts: 40,214

    Erm, well I woke up at 7:30am. Was playing at 8am. Stopped briefly for lunch around 3pm (edit: 3:30, managed to start the 20 minute gauntlet at exactly the wrong moment) for about 30 minutes :cry:

    I’ve now decided to take a break and get some exercise :D

    My main goal today was to buy the hotel. Ticked that one off, so happy to ease off for a bit :p

    Going by some of our other OcUKers stats I don’t seem to have been the only one who went hard…

    I’m back in work next week, so figured I’d savour my last gaming day (other than weekends).
     
  3. nocash168

    Gangster

    Joined: 22 Nov 2017

    Posts: 234

    Location: Hampshire

    I'm tempted to get this on Steam..... Game looks stunning.
     
  4. Digital X

    Sgarrista

    Joined: 25 May 2013

    Posts: 9,970

    Location: Kent.

    Regarding the OcUK clan, I think I'm still im there. "DigitalXAK" is the username.

    [​IMG]
     
    Last edited: 5 Nov 2021
  5. agnes

    Capodecina

    Joined: 1 Dec 2006

    Posts: 16,489

    Location: Amsterdam, NL

    Anyone know how to earn season points?
     
  6. CaptainRAVE

    Man of Honour

    Joined: 21 Nov 2004

    Posts: 40,214

    First in game menu, ‘festival playlist’. A load of ways in there. Careful though, some of them have really specific car requirements. I don’t think the full ‘first season (it’s called season zero currently)’ has released yet though, it seems to be more of an early access week of items and unlocks.

    This gives you some idea: https://www.msn.com/en-us/news/tech...or-spring-nov-5-10/ar-AAQkEpS?ocid=uxbndlbing

    Some of its quite easy, some too much of a faff. I’ve spent most of today trying to get my head around it, but I think I have it sussed now.
     
  7. Snaggle

    Mobster

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 3,354

    Location: Northants

    It seems abit broken atm .. once you done one it dosent say if you have or not. And you cant spend yer points as shop is broken
     
  8. KnightStalker

    Soldato

    Joined: 27 Apr 2004

    Posts: 5,546

    Location: Doncaster, S.Yorks

    Anybody else getting disconnected from horizon life randomly - most of the time find myself just driving around in solo mode and not seeing a single other person online at all - everything checks out my end so im only assuming its the servers.
     
  9. agnes

    Capodecina

    Joined: 1 Dec 2006

    Posts: 16,489

    Location: Amsterdam, NL

    Thanks!

    All the bloody time, it's super annoying. Maybe some sharding they are doing but it's not as smooth at transferring between shards causing disconnects?
     
  10. KnightStalker

    Soldato

    Joined: 27 Apr 2004

    Posts: 5,546

    Location: Doncaster, S.Yorks

    Thank god for that, been getting really annoyed with it - but on the flip side im enjoying it still, not as polished as FH4, few crashes and sound glitches but nothing too bad.
     
  11. CaptainRAVE

    Man of Honour

    Joined: 21 Nov 2004

    Posts: 40,214

    The servers seem to be getting hammered. Lots of disconnects. Fortunately it doesn’t seem to affect too much.
     
  12. carrot1401

    Mobster

    Joined: 2 Oct 2007

    Posts: 3,639

    Location: Oxfordshire

    Sadly unable to play on pc. Booting the game takes 5 mins, another 5 to load after hitting play. Pausing the game takes 2 mins to bring up the menu. And I managed to get a "low streaming bandwidth" warning earlier.

    3900x, 32gb ram and 2080ti with FH5 installed onto an nvme gen 3 ssd with 120gb spare. Seeing as 3 and 4 are quite happy, guessing this is a bug :p
     
  13. CaptainRAVE

    Man of Honour

    Joined: 21 Nov 2004

    Posts: 40,214

    14 roads left to find. Think that’ll have to wait for another day. You know there’ll be one tiny section hidden away somewhere that’ll be less than obvious. Think I’ve gotten most of the easier XP boards too - the rest require a lot of faffing. I’ll skip those I think.
     
  14. hyperseven

    Sgarrista

    Joined: 1 May 2013

    Posts: 8,307

    Location: M28

    Has anyone used their pick any car for 'free' with the premium pass yet? If so what did you choose?

    Not had the chance to play this evening as too busy trying to keep the dog calm as he's freaking out with all the fireworks going off :(
     
  15. CaptainRAVE

    Man of Honour

    Joined: 21 Nov 2004

    Posts: 40,214

    Koenigsegg Jesko
     
  16. hyperseven

    Sgarrista

    Joined: 1 May 2013

    Posts: 8,307

    Location: M28

    Was thinking the same but you can also get that via one of the accolade things but suppose you can sell it in the auction house :)
     
  17. Vigoro

    Mobster

    Joined: 7 Jan 2008

    Posts: 3,342

    Location: Oxfordshire

    I had the same last night, ended up being my AV software that was causing issues, seems to run perfectly without it if anything quicker than Horizon 4 was.
     
  18. BF-Bert

    Wise Guy

    Joined: 8 Aug 2003

    Posts: 1,480

    Finally got a chance to play this only for the game crashing to desktop while loading. Eventually got that fixed by installing some C++ stuff.

    Joined the OCUK club DJM2812
     
  19. newuser

    Hitman

    Joined: 25 Aug 2005

    Posts: 505

    The most expensive one, the 30mil Shelby. Apparently it will be available as an accolade but it looks a like a faff with stuff to do on the playlist. If I get another I'll auction it.

    The game reminds me a lot of FH3, which is a good thing. Also I've already got a chicken suit.
     
  20. newuser

    Hitman

    Joined: 25 Aug 2005

    Posts: 505

    Sometimes when it disconnects my car stops dead in it's tracks. This is mildly disconcerting.