*** The Official Battlefield 2042 thread***

Soldato
Joined
29 Dec 2014
Posts
4,603
Location
16509
If you have to try and make yourself like a game, then it obviously isn't up to much.

Yeah I mean it's just frustrating, I want to like it more than I actually do, 90 hours in and it's just a disappointment.

Everything is just so broken and stupid, I just spent an hour playing choppers in multiplayer, ended up doing okay. But then on Discarded, it spawns you in the chopper right in the middle of the battlefield, so I have to wait 2-3 mins for the chopper, then I've been in it for 1 second and there's an AA missile headed for me and I have to use flares right away, then it's just soflam city.

It's like every part of it has been made/balanced by a bunch of cretins, it makes no sense..

/rant rant, waaaaa waaaaaa waaaaaaaaa :D
 
Caporegime
Joined
7 Nov 2004
Posts
29,986
Location
Buckinghamshire
If you have to try and make yourself like a game, then it obviously isn't up to much. The game is fundamentally broken, with the class system gone it's no longer a battlefield game, getting ammo and medic packs is nothing but dumb luck. In previous games you knew who had what, now with the game being attack of the clones there's zero visual cues to help in that regard.

This is by far the biggest Turkey dice has ever released, ironically enough in time for Christmas.

I don't understand your class's comment...one woman is the medic another guy gives ammo?
 
Caporegime
Joined
18 Oct 2002
Posts
37,070
Location
Ireland
I don't understand your class's comment...one woman is the medic another guy gives ammo?

The fact that everyone can have a medic crate equipped or an ammo crate equipped, just because someone is using the class you assume to be medic doesn't mean they have the medics pack equipped. There's no visual indicator as to who has what, so it's just a ***********.
 
Soldato
Joined
17 Jul 2010
Posts
22,229
The fact that everyone can have a medic crate equipped or an ammo crate equipped, just because someone is using the class you assume to be medic doesn't mean they have the medics pack equipped. There's no visual indicator as to who has what, so it's just a ***********.
This will be changing in the patch tomorrow with indicators above players with Ammo and players who can drop a med kit.
 
Caporegime
Joined
7 Nov 2004
Posts
29,986
Location
Buckinghamshire
The fact that everyone can have a medic crate equipped or an ammo crate equipped, just because someone is using the class you assume to be medic doesn't mean they have the medics pack equipped. There's no visual indicator as to who has what, so it's just a ***********.

I believe they fixed xp for things like Angels ammo crates, so hopefully more people will use the role etc.

I don't see a problem much, tbh I could t tell you who was an Ammo guy in BFv, medic to some extent but tbh I was usually in the thick of it so I was more concerned whether or not a medic was rubbing to me or a squad mate was - That's also apparently being reimplemented....not sure why it didn't ship with it.
 
Soldato
Joined
8 Oct 2003
Posts
2,771
Location
Glasgow
Folk on Reddit are moaning you can’t free look with the new patch with a mouse :S surely they play test stuff ?
 
Associate
Joined
12 Jun 2006
Posts
2,027
Can't join any games now "failed to load persistant data" error.
This is actually a nice feature which prevents you from playing this awful game.

xkjr51z2f3381.jpg
 
Last edited:
Associate
Joined
25 Mar 2005
Posts
1,972
Location
Torquay, Devon, UK
Updated game.

Can't join any games now "failed to load persistent data" error.

Kept getting this problem. Searched internet and found advice to switch off crossplay. Then tried again with switching off crossplay and a game finally loaded only to have the mouse not looking around problem. I then checked internet again and some had suspicion that if your mouse DPI setting was too high then this would happen. Tried twice more to play but now just get the "failed to load persistent data" error once again.

What a total load of rubbish.
 
Associate
Joined
11 Sep 2009
Posts
2,158
Location
UK
Patched, loaded, now i cant look left / right. Can look up and down with the mouse but not left / right. Reset all bindings no difference.
Great success!
 
Soldato
Joined
14 Oct 2003
Posts
13,042
Location
South Derbyshire
So to sort the mouse thingy

I worked out that if you clear the mouse movement bind (which doesn't clear anything) the mouse starts working again.
 
Associate
Joined
24 Jun 2011
Posts
2,149
Location
Sheffield
Here's me wanting to build a new PC purely to play this but all the negative is really worrying! Might give it a while before I commit to such expense.
 
Top