1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Poll: *The Official PlayStation 5 (PS5) Thread*

Discussion in 'Console Games & Hardware' started by BMox81, 16 Apr 2019.

?

Which PS5 Version will you likely buy?

  1. Digital Only Version

    157 vote(s)
    16.2%
  2. UHD Optical Version

    592 vote(s)
    61.2%
  3. Unlikely to buy either

    218 vote(s)
    22.5%
  1. ic1male

    Caporegime

    Joined: 28 Oct 2003

    Posts: 29,599

    Location: Westchestershire

    I've sat on Argos website since 8am and not a sausage! It's never been in stock in any stores near me. I did pick Sheffield just as a random location to try and there were some there.
     
  2. Dirk Diggler

    Capodecina

    Joined: 6 Jan 2013

    Posts: 17,857

    I've had one in the basket a couple of times, but couldn't get to check out as it went out of stock by the time I went through the process.
     
  3. DIABLO

    Soldato

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 5,612

    Location: N.Devon

  4. Noxia

    Sgarrista

    Joined: 30 Dec 2010

    Posts: 9,451

    Location: Wiltshire

    Appreciate you doing that. I think it's time I black the plates, wasn't happy with the finish using plasticote spray.
     
  5. theone8181

    Soldato

    Joined: 27 Mar 2013

    Posts: 6,567

  6. Dannysaiyan

    Associate

    Joined: 3 Dec 2020

    Posts: 8

    I was trying a good while for a friend who wanted one, managed to get it via amazon on 28th July. Never had any luck with Argos.
     
  7. DIABLO

    Soldato

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 5,612

    Location: N.Devon

    For reference the plates are "benazcap plates" from the forest.
     
  8. gilljoy

    Hitman

    Joined: 26 May 2008

    Posts: 900

    Managed to get a hold of a PS5. Should be here next week.

    What's a good SSD to grab for it?
     
  9. Joxeon

    Sgarrista

    Joined: 15 Oct 2019

    Posts: 7,985

    Location: Uk

    The WD SN850 seems like a good option.
     
  10. Random Guy Esq.

    Mobster

    Joined: 1 Jun 2014

    Posts: 4,393

  11. DIABLO

    Soldato

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 5,612

    Location: N.Devon

    WD SN850 with a QIVYNSRY M.2 Heatsink from the forest.
     
  12. DIABLO

    Soldato

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 5,612

    Location: N.Devon

    Last edited: 22 Oct 2021
  13. Andybtsn

    Don

    Joined: 23 Oct 2005

    Posts: 42,338

    Location: North Yorkshire

    Does anyone get Lan Cable disconnected then connected instantly after? Its causing me a headache
     
  14. Thesnipergecko

    Soldato

    Joined: 17 Oct 2002

    Posts: 7,340

    Location: 127.0.0.1

    I had this, swapped it for a new cable and new port in my switch, issue went away.
     
  15. Thesnipergecko

    Soldato

    Joined: 17 Oct 2002

    Posts: 7,340

    Location: 127.0.0.1

    Has anyone got any Currys codes? Asking for a friend please.
     
  16. robj20

    Capodecina

    Joined: 9 Apr 2007

    Posts: 11,124

    Thought I'd give God Of War a go. Why an I only now finding this game, so good.
     
  17. Rroff

    Man of Honour

    Joined: 13 Oct 2006

    Posts: 79,366

    They usually put them online at 2 or 3am or something - not sure specifics - so as to avoid the website getting hit by traffic.

    Likewise I don't think they are promoting that they have them in stock - a few times friends have gone in and been able to buy them when buying other stuff when not showing as available online - sadly they seem to have mostly bought opportunistically to ebay.
     
  18. arcon33

    Hitman

    Joined: 20 Jan 2011

    Posts: 775

    Location: Wigan

    Enjoying my ps5 the last few weeks I've had it, just one problem, I keep getting the LAN cable Disconnected/connected notification, its ******* annoying, do I have to manually set something in network connections to remedy this?
     
  19. Raymond Lin

    Capo Crimine

    Joined: 20 Oct 2002

    Posts: 68,746

    Location: Wish i was in .Lethal's house

    Is your router somehow assigning dynamic local IP to anything that switches on/off?
     
  20. arcon33

    Hitman

    Joined: 20 Jan 2011

    Posts: 775

    Location: Wigan

    I'll have a look when I get it later, it's the virgin hub 3 so prob due an upgrade