1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VGA and Hz settings

Discussion in 'Console Games & Hardware' started by FeFiDoh, 13 May 2006.

  1. FeFiDoh

    Sgarrista

    Joined: 17 Aug 2005

    Posts: 7,601

    Location: Swindon

    I have looked and cudnt see what i was after. Trying to play Halo 2 on my monitor but it says the VGA doesnt support 50hz ive gone back to SD and switched that to 50hz and tried but nowt :confused: Do i have to lower the res or something to get it to 50? Quite annoying really :(
     
  2. Kreeeee

    Man of Honour

    Joined: 13 Jul 2004

    Posts: 44,037

    Location: /* */

    My halo 2 works fine on PAL 60 with the vga cable. I changed it from 50hz to 60 hz using the standard cable.
     
  3. FeFiDoh

    Sgarrista

    Joined: 17 Aug 2005

    Posts: 7,601

    Location: Swindon

    doh i got some window telling me it doesnt support it and it goes back to the dashboard :confused:
     
  4. Kreeeee

    Man of Honour

    Joined: 13 Jul 2004

    Posts: 44,037

    Location: /* */

    That's very weird. Are you trying to update the game?
     
  5. FeFiDoh

    Sgarrista

    Joined: 17 Aug 2005

    Posts: 7,601

    Location: Swindon

    its updated once, i put the halo 2 map pack in and it comes up with that
     
  6. Kreeeee

    Man of Honour

    Joined: 13 Jul 2004

    Posts: 44,037

    Location: /* */

    Ah I only ever had issues when updating and had to switch to PAL 60 on my VGA connection to update the game.