Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Hardware > Storage Drives

Thread Tools
Old 15th Nov 2010, 08:37   #1
Joined: Mar 2004
Location: Sheffield
Posts: 7,134
Iomega Select 1TB External Hard Drive Stopped Working

Morning all,

My Iomega Select 1TB External Hard Drive has just completly stopped working :/

Was listening to music on it last night fine, come down this morning and its deaded.

The light on the back doesnt even light up, have tried a different plug socket in case that had gone but nothing.

Only had it about 4 months, and its got ALL my music collection on it, which i dont fancy having to burn across again

Any ideas?

STEAM ID - Gaz18241
G18241 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Nov 2010, 08:38   #2
Joined: Jan 2010
Posts: 508
take it out of the casing and connect directly to MB?
s452 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 15th Nov 2010, 08:48   #3
MooMoo444's Avatar
Joined: Jul 2008
Location: (''\(';.;')/'')
Posts: 17,441
Had same hard drive that windows stopped detecting. Only difference was, mine lit up and span up.

I dismantled the case and popped it in as an internal drive, and its working fine now, so I assume the little pcb inside the case died.

If yours doesn't even spin/light up - then perhaps it's bitten the dust. Could try a different power source if you have one.
MooMoo444 is online now   View trust for Reply With Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 23:47.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)