Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Life > General Discussion

Reply
 
Thread Tools
Old 16th Mar 2006, 19:35   #1
Zaphan58
Wise Guy
 
Zaphan58's Avatar
 
Joined: Nov 2003
Location: Leeds
Posts: 1,418
hsbc roll number?

Trying ot find my roll number and I cant seem to find it. On my halifax card its printed righ ton the front although on my HSBC it does not appear to be there. I have also looked on my online details and the only thing I can see is my accountnumber and sort code....

Any ideas? Is it one of the other numbers on my card?

Zaphan58 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2006, 19:47   #2
Alex_L
Mobster
 
Joined: Oct 2002
Posts: 3,013
i thought only building societies use roll numbers, and as HSBC is just a bank it doesn't have one to my knowledge.

I may be completely wrong though.
Alex_L is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2006, 20:09   #3
TripleT
Sgarrista
 
TripleT's Avatar
 
Joined: Oct 2002
Location: Manchester City Centre
Posts: 8,686
What do you mean by roll number sorry?

A role number to my dad (Building Society Area Manager) is an account number? Which is shown as the last 8 digits of the big number on the card.

Kawasaki Z750
PSN - JohnsonJackson
TripleT is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2006, 20:11   #4
leezer3
Mobster
 
Joined: Jan 2006
Location: Norwich
Posts: 2,642
It doesn't exist
Even though some of the forms they send you ask for it, you don't have one. (Only for a few building societies)
I went through this with Sainsbury's Bank & tax free interest

-Leezer-

leezer3 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2006, 20:27   #5
Zaphan58
Wise Guy
 
Zaphan58's Avatar
 
Joined: Nov 2003
Location: Leeds
Posts: 1,418
Well its just for a form for my student loan, I'm wanting to change it from my old Halifax account to my new HSBC account. My Halifax account had a rollnumber and when I look at my details to change them online it asks for the roll number.

I presume I should just leave it blank?

Zaphan58 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2006, 21:23   #6
Oracle
Banned
 
Joined: Jan 2006
Location: Haskins
Posts: 1,971
Building Societies (halifax, etc) have a global sort code and account number (the roll number distinguishes YOU from everyone else)

Proper Banks you obviously have your own account number and just a common branch sort code....
Oracle is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Mar 2006, 21:39   #7
Zaphan58
Wise Guy
 
Zaphan58's Avatar
 
Joined: Nov 2003
Location: Leeds
Posts: 1,418
Cool thanks guys have now updated my account details, when I update though it knocks the first 0 off my account number, I presume it is meant to do that?

Zaphan58 is offline   View trust for Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:42.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)