Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Life > General Discussion

Reply
 
Thread Tools
Old 16th Aug 2007, 17:40   #1
Nazca
Wise Guy
 
Joined: Sep 2005
Location: All over.
Posts: 1,527
Can't log in to Natwest Online Banking!?

Anyone else got problems or is it just me?


Nazca is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 17:42   #2
DanTheMan
Mobster
 
Joined: Oct 2005
Location: Manchester, UK
Posts: 3,750
Just logged in fine .


PSN: DannyOT1989
DanTheMan is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 17:44   #3
M0T
Mobster
 
Joined: Aug 2003
Location: House
Posts: 4,584
Just logged in fine.

Saw my balance and wished I hadn't.

M0T is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 17:47   #4
Nazca
Wise Guy
 
Joined: Sep 2005
Location: All over.
Posts: 1,527
Gah! It's telling me that the details are incorrect when I know they're correct. Hope I've not been hacked.

I've re-registered.


Nazca is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 17:48   #5
fini
Sgarrista
 
Joined: Aug 2004
Location: London
Posts: 7,573
E-mail me with your details and I'll see if I can log onto it from here - that way you'll know it's not your connection.


quidquid latine dictum sit altum viditur
fini is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 17:56   #6
DanTheMan
Mobster
 
Joined: Oct 2005
Location: Manchester, UK
Posts: 3,750
Quote:
Originally Posted by Nazca
Gah! It's telling me that the details are incorrect when I know they're correct. Hope I've not been hacked.

I've re-registered.
Having worked for NatWest, I can tell you their online system isn't the best. If you ever get problems logging in, before re-registering, give them a call on 08457 888444 and ask them if it's showing up as your online banking status as being locked. If so, ask them to take you through Pin/Password security (same details that you'll use with online banking) and entering them correctly unlocks your online banking and you should be able to log in fine.


PSN: DannyOT1989
DanTheMan is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 17:57   #7
Nazca
Wise Guy
 
Joined: Sep 2005
Location: All over.
Posts: 1,527
Can I call that number now?


Nazca is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 18:02   #8
DanTheMan
Mobster
 
Joined: Oct 2005
Location: Manchester, UK
Posts: 3,750
If you've re-registered, you'll have to wait till you get the new activation code .


PSN: DannyOT1989
DanTheMan is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 18:05   #9
Nazca
Wise Guy
 
Joined: Sep 2005
Location: All over.
Posts: 1,527
Quote:
Originally Posted by DanTheMan
If you've re-registered, you'll have to wait till you get the new activation code .
No problem, what's the number for phone banking? I want to make sure no money's been taken out of my account.


Nazca is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 18:06   #10
DanTheMan
Mobster
 
Joined: Oct 2005
Location: Manchester, UK
Posts: 3,750
08457 888444 .


PSN: DannyOT1989
DanTheMan is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 18:07   #11
Nazca
Wise Guy
 
Joined: Sep 2005
Location: All over.
Posts: 1,527
Quote:
Originally Posted by DanTheMan
08457 888444 .
Thanks


Nazca is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 18:09   #12
Vixen
Soldato
 
Joined: Feb 2004
Location: Edinburgh
Posts: 6,942
I'd always recommend calling before resetting your password too. One time my login stopped working, and it turned out that they'd made the random number 4 digits instead of 2, so there was an extra 00 in the middle of my ID that I hadn't been told had been added.

Vixen is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 18:10   #13
The Running Man
Caporegime
 
The Running Man's Avatar
 
Joined: Oct 2002
Location: block 16, cell 12
Posts: 31,116
mine has done exactly the same thing today as the OP on 3 different machines/IP addressed...

Please read the FAQ regarding signatures
The Running Man is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 18:25   #14
Win^
Wise Guy
 
Joined: Aug 2003
Posts: 1,436
I've had this twice now. Just re-registered, and got the activation code sent out to me. No idea why this happens...
Win^ is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 18:30   #15
Nazca
Wise Guy
 
Joined: Sep 2005
Location: All over.
Posts: 1,527
First time it's happened to be, got kinda worried. Gave 'em a ring. Thank god that they have an English call centre. Said that my account wasn't locked or anything. Checked my statement, everything OK. Phew!


Nazca is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 19:55   #16
Nash
Wise Guy
 
Joined: Oct 2006
Location: Bristol
Posts: 1,174
Quote:
Originally Posted by Nazca
Gah! It's telling me that the details are incorrect when I know they're correct. Hope I've not been hacked.

I've re-registered.
Done that for me recently too
Nash is offline   View trust for Reply With Quote
Old 16th Aug 2007, 19:59   #17
Dave
Mobster
 
Dave's Avatar
 
Joined: Oct 2004
Location: Richmond, Surrey
Posts: 4,808
Quote:
Originally Posted by Nazca
First time it's happened to be, got kinda worried. Gave 'em a ring. Thank god that they have an English call centre. Said that my account wasn't locked or anything. Checked my statement, everything OK. Phew!
They do have a scottish call centre though, which I sometimes struggle to understand
Dave is offline   View trust for Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 00:46.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)