1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Spare Computer Parts for DC projects

Discussion in 'Team OcUK Distributed Computing Projects' started by Berserker, Dec 3, 2006.

  1. mark2410

    Hitman

    Joined: Aug 2, 2004

    Posts: 829

    please delete
     
    Last edited: Jun 1, 2012
  2. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    delete
     
    Last edited: Jun 8, 2012
  3. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    delete
     
    Last edited: Jun 8, 2012
  4. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    Hi, im sorry i couldent find a link to mail you.

    It the 8800 still available? I need a graphics card for my Pentium D rig to do some folding... the main issue is that i cant start the client if i cant see what im doing! :p

    Only interested if its PCI-e
     
    Last edited: Jun 7, 2012
  5. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    delete
     
    Last edited: Jun 8, 2012
  6. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    If anyone has some DDR2 RAM laying around (533MHz is fine) preferably 2gb (2x 1gb) that would be fantastic as it would double the RAM in my pentium D folding Rig... I also need a PCI-e graphics card as the one i had in there went up the spout. Not essential but a socket 775 motherboard which can take 4GB of RAM as opposed to 2GB would be appreciated, would put the motherboard it would be replacing on here afterwards to return the favour as it were. A socket 775 CPU which is better than my Pentium D 3.00GHz would be nice, again, would put the Pentium D on here after.

    email tom15150@yahoo.co.uk (i will enable trust when i have found the option)
     
    Last edited: Jun 8, 2012
  7. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    If any of the RAM is 1gb DDR2 sticks, that would be fantastic, i live in west sussex so it would only be of interest if you are willing to shove them in a jiffy bag and post them, if not no worries and i hope they find a good home :)

    email me tom15150@yahoo.co.uk

    I will enable 'trust' whatever that is, once i have figured out how...
     
  8. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    Hello there, i wouldent mind the RAM and the RAM cooler, could be handy as i think one of the RAM sticks in my Celeron Rig is out, and the cooler could be used in my main rig (which games during the day and folds during the night)

    I cant get the 'mail me' link to work as it tries to open outlook. But my email address is tom15150@yahoo.co.uk
     
  9. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    did i make everyone run away?
     
  10. hanluc

    Wise Guy

    Joined: Oct 22, 2010

    Posts: 2,490

    Location: Ratae Corieltauvorum

    Two of the posts that you have replied to are over 2 years old :rolleyes:
     
  11. ozaudio

    Mobster

    Joined: Jan 23, 2010

    Posts: 2,923

    Location: St helens

    any old gpus?

    going to box up my gtx 470s and save for winter as house heaters... because of electric costs

    something that will help get them extra points along side my CPU

    ill cover postage and packaging

    thanks
     
  12. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    technicalities technicalities :p
     
  13. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    why not just run one underclocked undervolted gtx470?
     
  14. ozaudio

    Mobster

    Joined: Jan 23, 2010

    Posts: 2,923

    Location: St helens

    good thinking , how much will this drop electric costs by? and heat.
     
  15. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    a substantial ammount, but i am not sure how much as i do not own a 470 etc. I'm sure someone will answer this for you.
     
  16. ozaudio

    Mobster

    Joined: Jan 23, 2010

    Posts: 2,923

    Location: St helens

    any old sata drives? any size just enough for windows 7 and folding program
     
  17. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    cmon guys, i just need one measly 1gb ddr2 stick :p
     
  18. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    i might have an 80gb sata hdd, but i have a feeling that it is dead... i'll dig it out when i can and get back to you.
     
  19. Acme

    Capodecina

    Joined: Jul 29, 2011

    Posts: 24,704

    Location: Broken down.

    if anyone has one or two 2GB DDR2 sticks laying around, I would accept them appreciatively to get my C2D cruncher running more smoothly.

    Thanks all :)
     
  20. shadowscotland

    Sgarrista

    Joined: May 31, 2006

    Posts: 7,541

    Location: West London

    Coolermaster ATCS 310 - seen better day free if collected or can sort out postage at cost.
    Happy to accept a mobo tray if you have one - but if not no problem
     


Share This Page