1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

*** The Official Diablo III Thread ***

Discussion in 'PC Games' started by square_nothing, Mar 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Frenzy

    Soldato

    Joined: Sep 11, 2009

    Posts: 5,095

    Location: Limbo

    I agree, CE owners should be exempt from queues :D

    Just opening mine now!
     
  2. Naff8000

    Wise Guy

    Joined: Jan 12, 2009

    Posts: 1,852

    Location: London

    it's the login servers that are melting
     
  3. pioneer2000

    Mobster

    Joined: Jun 20, 2004

    Posts: 4,404

    Location: Essex

    Pathetic in fairness... it's 7pm and a billion $ company can't get their act together.

    Hmmmm, how comes I can login on the US server but my character isn't there?
     
    Last edited: May 15, 2012
  4. Gundam God

    Gangster

    Joined: Apr 1, 2006

    Posts: 231

    Location: Chelmsford

    Error 75
    Error 37
    Error 75

    rinse and repeat. :(
     
  5. Barry_H

    Gangster

    Joined: Jan 12, 2011

    Posts: 218

    Not a fan of not being able to play my SINGLE-PLAYER campaign. Woeful.
     
  6. JDMaverick

    Hitman

    Joined: Jul 18, 2011

    Posts: 661

    Location: South Wales

    Showered, cooked, cleaned the dishes and mowed the lawn...any more waiting and I'll be a domestic goddess :o

    Would be nice to play now seriously :(
     
  7. FutileBreadMachine

    Wise Guy

    Joined: Feb 7, 2008

    Posts: 2,351

    Location: Surrey

    Blizzard must have some of the most experiences techies in the world since they operate the biggest MMO in the world. How the hell can they need to have maintenance on Day 1 of the launch, especially after the Beta!?
     
  8. Robbo

    Don

    Joined: Jan 2, 2009

    Posts: 49,240

    Characters are separate for each region.

    Unexpected things happen, especially with a project of this size.
     
  9. Matmulder

    Wise Guy

    Joined: May 21, 2004

    Posts: 2,360

    Location: South Staffs

    Yeah, me and a mate are having a put on the Asian servers at the moment, kill some time and test some classes out
     
  10. HeX

    Capodecina

    Joined: Jun 20, 2004

    Posts: 10,282

    Location: Huddersfield, UK

    It's not like they are new to large game launches... or saw the exact same thing happen in the open beta... or have thousands of beta testers playing the game for the last year... or have been working on D3 for what 5, 6, more years...

    How hard is it to just get more servers!

    Open Beta - "Oh look the servers have failed hard!"

    "I guess we should double up on server capacity then...?"

    "Nah, i'm sure everything will be OK at the retail launch..."

    /facepalm
     
  11. pioneer2000

    Mobster

    Joined: Jun 20, 2004

    Posts: 4,404

    Location: Essex

    I thought the idea was that we could play across the different regions though? I might start again then whilst I wait for Europe to get it's act together! :o
     
  12. starmanwarz

    Wise Guy

    Joined: Jun 12, 2006

    Posts: 1,502

    While I am waiting to log in for the 1st time I am reading the Bnet forums,so much rage,so much fun :D
     
  13. anything I don't mind

    PermaBanned

    Joined: Dec 28, 2009

    Posts: 13,054

    Location: london

    I am level 13 demon hunter now. Just going to make some food hopefully don't have any problems connecting. Should have left it logged in.
     
  14. Barry_H

    Gangster

    Joined: Jan 12, 2011

    Posts: 218

    Yeah, always online DRM for single player is working out well so far. Sigh.
     
  15. TMP

    Hitman

    Joined: Jan 25, 2005

    Posts: 621

    Can't even enter a game once at the character screen
     
  16. Plunk13

    Hitman

    Joined: Aug 16, 2006

    Posts: 758

    So glad I worked from home today. Been playing through most of the afternoon . Would've liked a quick session tonight, but that's wishful thinking.
     
  17. RobotXander

    Wise Guy

    Joined: Mar 3, 2010

    Posts: 1,377

    Location: Highlands, Scotland

    So, the servers are down for maintenance? Havent seen any official announcements to that effect
     
  18. ronny306

    Associate

    Joined: Feb 17, 2007

    Posts: 12

    Its only playable online, wether your playing in coop or single player but currently you cant get on as the servers are down!!
     
  19. Aeleys

    Soldato

    Joined: Aug 25, 2010

    Posts: 5,197

  20. Naff8000

    Wise Guy

    Joined: Jan 12, 2009

    Posts: 1,852

    Location: London

    I'm in again!
     
Thread Status:
Not open for further replies.


Share This Page