e6300 @3ghz check for mistakes

Associate
Joined
17 Oct 2004
Posts
438
Location
South Norfolk
hi,
having finally setup my conroe system i realised i had no idea what to do and after blundering my way through the bios and quite frankly selecting settingswhich i had no idea of what they would do i reached 3ghz, but it cant be this easy so i thought i would post cpuz screenies for you knowledgeable types to check for mistakes, thanks James





 

Cob

Cob

Soldato
Joined
30 Jul 2006
Posts
18,333
Location
Antrim town
I'm using the Geil pc6400 but it should be the same. My fsb is 410 so the ram is at 1:1

cpuz1.jpg
 
Associate
OP
Joined
17 Oct 2004
Posts
438
Location
South Norfolk
yeah i primed it for 32 hours and it games fine aswell. the only problem is whatever i do it will not run 1:1, ive just noticed something in the asus handbook about ODT requirements and it being downgraded. but i cant find whether my G skill hz meets these requirements or not. can anyone shed any light on this?
 

Cob

Cob

Soldato
Joined
30 Jul 2006
Posts
18,333
Location
Antrim town
Have a read through this thread over at XtremeSystems. The first page mentions timings problems with that board but I didn't read far enough to see if it can be solved.
 
Associate
OP
Joined
17 Oct 2004
Posts
438
Location
South Norfolk
its all resolved now. cheers for all the help. turns out that the issue with this board and the e6300 is that it cannot run 1:1 over 400. but its not too bad, still bloody quick, might get a 6400 though.
 
Back
Top Bottom