EP45-UD3LR buzzing noise

Associate
Joined
5 Oct 2009
Posts
2
Hi all. Back in june 09 i bought a bundle from overclockers and much more. Here is what i bought

*OVERCLOCKED* Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz @ 3.20GHz Gigabyte GA-EP45-DS3P Intel P45 Motherboard Kingston HyperX 4GB 8500C5 DDR2 Bundle
OCZ Solid Series 30GB 2.5" SATA-II Solid State Hard Drive (OCZSSD2-1SLD30G)
Corsair TX 650W ATX SLi Compliant Power Supply (CMPSU-650TXUK)
Asus ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 TV-OutDual DVIHDMI (PCI-Express) - Retail
Western Digital Caviar Green 1TB SATA-II 32MB Cache - OEM (WD10EADS)
Antec 300 Three Hundred Ultimate Gaming Case - Black (No PSU)
Logitech Cordless 1500 Rechargeable Desktop - OEM (920-000538)
LG GH22NS30 22x DVD±RW SATA Dual Layer ReWriter (Black) - OEM
Akasa AK-191-BL Blue Ultra Quiet 120mm Fan - 3 Pin

Anyhow My mobo had a shortege problem so i sent it back. Overclockers kindly sent me a new EP45-UD3LR which looks slightly diffrent to my first its smaller only has a 4 pin 12v slot instead of 8 im guessing its a newer model. The problem iv been getting is a electrical buzzing noise which sounds like its coming from the graphics card when i browse move windows and use the mouse wheel. Has anyone else had this problem? It never used to do it with my original board. Its driving me mad trying to work out what it is. If anyone thinks they know what might be causing this please post here thanks.


Grimz
 
Soldato
Joined
16 Dec 2008
Posts
4,024
Location
Lincolnshire
do you have c1e enabled also eist enabled in the bios,i think my buzzing is something to do with these settings in the bios, it allows my cpu to go up and down in speed, i think thats what my is doing
 
Top Bottom