1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Firefox and "back" mouse button - Not working

Discussion in 'Windows & Other Software' started by MATTeL, 21 May 2006.

  1. MATTeL

    Mobster

    Joined: 2 Aug 2004

    Posts: 2,978

    Location: Herts

    Hi,

    I just installed the latest version of firefox (1.5.0.3) and for some reason it has stopped recognising the button on my mouse assigned to "back"; as it hapeens is it also ignoring the "forward" button.

    Now originally I thought this was an issue with my MX518 but apparently not as the Logitech software is happily reporting the buttons configured the way I want them. The drivers for the mouse are also up to date.

    I have also tested the buttons in IE6 and they work fine there happily going backwards and forwards through pages.

    The extensions I hae currently installed are:
    Adblock 0.5.3.042
    Allow Right-Click 0.3
    DownThemAll! 0.9.9.2
    FireFTP 0.90.1.1
    IE Tab 1.0.9
    IE View 1.2.7
    ListZilla 0.7

    Has anyone else had this issue or know why it might be occuring?

    Cheers,
    Mark
     
  2. Sirrel Squirrel

    Sgarrista

    Joined: 5 Aug 2003

    Posts: 8,006

    Location: Essex

    Go into your logitech mouse options and select the back and forward buttons to generic.
     
  3. MATTeL

    Mobster

    Joined: 2 Aug 2004

    Posts: 2,978

    Location: Herts

    Okay... that worked.

    Thank you very much that! :D

    Okay, so why did that work? :confused:

    Cheers

    Mark - Now much happier and now stopped threatening to install IE7beta! ;)
     
  4. Sirrel Squirrel

    Sgarrista

    Joined: 5 Aug 2003

    Posts: 8,006

    Location: Essex

    I have no idea how it works, although probably something to do with how firefox looks at mouse settings or something but I dunno I'm not a programmer.
     
  5. MATTeL

    Mobster

    Joined: 2 Aug 2004

    Posts: 2,978

    Location: Herts

    Fair enough and a perfectly good answer for me.

    It works now and I'm happy.

    Thanks again for the quick and extremely helpful answer.

    Mark