1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

***** Forum URL and Trust not working *****

Discussion in 'General Discussion' started by Feek, 7 Aug 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. V F

    Capodecina

    Joined: 13 Aug 2003

    Posts: 19,640

    Location: UK

  2. Feek

    Commissario

    Joined: 16 Oct 2002

    Posts: 234,174

    Location: In the radio shack

    Yes, that's been mentioned multiple times in this thread, thanks. It's being addressed.
     
  3. Shovinus

    OcUK Staff

    Joined: 7 Nov 2010

    Posts: 1,932

    The basic functionality of Trust has now been restored, you can rate, respond and email, editing your profile will be completed next week.
     
  4. V_R

    Sgarrista

    Joined: 17 Jan 2007

    Posts: 9,155

    Location: UK

    I'm getting redirected back to forums.overclockers.co.uk as of this morning, my bookmark is overclockers.co.uk/forums. I'm with Zen and use Google DNS FWIW.
     
  5. montymint

    Don

    Joined: 29 Jul 2006

    Posts: 5,894

    Location: Newcastle, UK

    That's now intended. I'm sure one of the Admins will post a full update shortly.
     
  6. nade

    Wise Guy

    Joined: 6 Dec 2003

    Posts: 2,365

    Getting the same issues just this morning. Seemed fine yesterday, but even jumping between favourites or links on page i keep getting broken links.

    EDIT:
    Ah ok cheers.
     
  7. Feek

    Commissario

    Joined: 16 Oct 2002

    Posts: 234,174

    Location: In the radio shack

    New thread here.
     
Thread Status:
Not open for further replies.