NOD32 users

Permabanned
Joined
19 Dec 2006
Posts
1,382
How long does it take for the splash screen to load nod32 and stay up? mine takes 30 seconds or so.

Now disabled the splash screen, no change in performance.

Also when booted up if i say open firefox and go to the start menu within a second of doing so, the programs tab behaves like it would if i had 8mb of ram....i have 2gb and a conroe.

all this happened ever since installing nod32. I love the fact im virus free, but when it takes 3 mins to boot and 5 mins to shutdown, with no spyware on the pc at all, it gets annoying.
 
Soldato
Joined
12 Mar 2005
Posts
4,351
Mine sometimes loads straight away and other times can take 20 secnds or so. This is on Vista X64 mind you but when I was using XP Pro it loaded straight away.
 
Soldato
Joined
27 Oct 2005
Posts
13,734
Location
Netherlands
nod32 splash shows for about 5 seconds on start, doesnt affect shutdown speed on my pc as far as i'm aware, but my pc is fileld with junk so shutdown isnt what you call instant anyhow, but its acceptable not longer as a minute anyhow...
 
Last edited:
Associate
Joined
1 Jan 2004
Posts
1,394
Location
UK
I turn off the splash screen in settings.

If there are any problems with nod, just reinstall, occasionally you get a bad install/corruption like all av's.
 
Don
Joined
21 Oct 2002
Posts
46,757
Location
Parts Unknown
what else do you have running at startup?

nod32 should only add a few seconds to startup speed..

disabling the splash screen speeds it up a bit (at least it seems to)
 
Permabanned
OP
Joined
19 Dec 2006
Posts
1,382
this is what its like if i move windows around, not just ftp either...

slooooooooow.jpg
 
Associate
Joined
4 Feb 2007
Posts
135
eracer2006 said:
CLIstart (ati catalyst)

Sorry to butt-in

I deleted the Catalyst program from my start group due to problems. It didn't help the problems so I want to put it back but didn't take a note of the program name. Could you give the the program name & any switches of the start item please?
 
Permabanned
OP
Joined
19 Dec 2006
Posts
1,382
Biscuity said:
Sorry to butt-in

I deleted the Catalyst program from my start group due to problems. It didn't help the problems so I want to put it back but didn't take a note of the program name. Could you give the the program name & any switches of the start item please?

ati.jpg
 
Back
Top Bottom