[Photoshop] Is it possible?

Soldato
Joined
12 Jun 2005
Posts
5,361
Hi there,

When I am in the selecting tool is there an option where it will show how many pixels i have selected as in height and width?

Also can u get the measurements for the current open image

Thanks...
 
Permabanned
Joined
21 Apr 2004
Posts
13,312
Location
Wolverhampton
Yes, there is an info tab (usually on the right hand side) You can select it to display in various measurements, pixels, cm's etc.

fleb6ut.gif


For the image measurements go to Image > Image Size. And the default values will be the current image's size.
 
Last edited:
Soldato
OP
Joined
12 Jun 2005
Posts
5,361
I think i have changed a feature or something and now everything seems darker than it is, for instance if i print screen and paste it would be darker than it actually is?

What have i done?
 
Soldato
OP
Joined
12 Jun 2005
Posts
5,361
Here is what i get when I take a print screen of the use of photoshop in paint:




If I then save the picture I have open in Photoshop it comes out in normal colors:




What have I done?
 
Suspended
Joined
1 Aug 2005
Posts
908
I have the same problem but I can seem to get it to work. Can change to any colour setting and still remains the same colour...

What am I doing wrong.
 
Soldato
OP
Joined
12 Jun 2005
Posts
5,361
When starting a new images......under the advanced you select some colour things........just keep changing them till you get the right one
 
Suspended
Joined
1 Aug 2005
Posts
908
Conrad11 said:
When starting a new images......under the advanced you select some colour things........just keep changing them till you get the right one

Yeah thats what I did and i'm now happy.

I altered the following...When you click File, New and thena dialog pops up. I changed the Color Profile down the bottom there to my monitor one "True Internet Colour" and that has solved mine.
 
Back
Top Bottom