Post your e6300/e6400 (P965) Overclocks!

Soldato
Joined
11 Jun 2004
Posts
4,201
Location
Middlesex, London
Hi all,

Since there is so many of us that have these kinda rigs, I thought it'd be nice for us to all compare :)

Please feel free to post all your system specs and any screenies / benchmarks also.

Thanks
 
Last edited:
Soldato
OP
Joined
11 Jun 2004
Posts
4,201
Location
Middlesex, London
I'll go first than :rolleyes:

e6300
Gigabyte DS4 (F5c Bios)
G-Skill 6400HZ (0606)
Scythe Ninja (lapped) with Antec fan

Totally stable at 495x7 - Temps are 50-52 Under full load with two sessions of Prime running.

VCore: 1.4750v
VDimm: 2.35v
PCI-E Frequency: 105

puppsvirdi-496.jpg


It is 495x7 in the Bios - But shows as 494 in Windows :confused:

puppsvirdi-495_t.JPG


puppsvirdi-495_oc.JPG
 
Soldato
Joined
22 Jul 2006
Posts
7,686
6300 @ 3.10ghz, just needing to modify my sonata2 case to get better air movement and add another few fans, currently 50 idle - 60 load, however i think i knocked my heatsink so ordered some arctic silver thermal paste to reset it.

Once sorted hopwfully will be able to up the volts from stock, and crank it a bit more :)
 
Soldato
OP
Joined
11 Jun 2004
Posts
4,201
Location
Middlesex, London
GinG said:
6300 @ 3.10ghz, just needing to modify my sonata2 case to get better air movement and add another few fans, currently 50 idle - 60 load, however i think i knocked my heatsink so ordered some arctic silver thermal paste to reset it.

Once sorted hopwfully will be able to up the volts from stock, and crank it a bit more :)

Your at the limit with those temps sir....

Please also list your system specs... It'll be a great help for others...

Cheers!
 
Soldato
Joined
4 Nov 2004
Posts
14,377
Location
Beds
- 3.5Ghz @ 500x7 :D
- 1.475V in BIOS, 1.44V actual
- 41 degrees idle, 51 load (with tuniq fan at 100%)

- Team xtreem mem @ 1:1, DDR2-1000, 4-4-4-8, 2.25V (+80mm cooling fan)
- Asus P5B-D, 0614 BIOS, 1.65V NB, 1.8V SB, 1.215V ICH chipset

- 15Hours orthos as stability test

Il get screenies up soon, plus i had a BSOD earlier even though it's orthos blend test stable. Time for some memtest fun :D
 
Last edited:
Soldato
Joined
22 Jul 2006
Posts
7,686
JUst found out i had mounted my cpu fan the wrong way!! managed to get temps down to 41 idle, after a re-plant of cpu and a change round to the fans should be lower :)
 
Back
Top Bottom