windows xp help please

Associate
Joined
29 Oct 2003
Posts
1,393
Location
In Front Of The Imac
i have nothing displayed in my device panel and if i try and open my computer it takes ages to open even in windows explorer some other functions are also slow, like 30sec to open.

what can i do to fix it ?
 
Don
Joined
21 Oct 2002
Posts
46,755
Location
Parts Unknown
create a new windows user account and see if that has the same problem..

if your pc is going weird, then get straight to the panel like this..

start, run, control userpasswords

uphclean.exe might be worth installing to see if it fixes it
 
Associate
OP
Joined
29 Oct 2003
Posts
1,393
Location
In Front Of The Imac
bledd. said:
create a new windows user account and see if that has the same problem..

if your pc is going weird, then get straight to the panel like this..

start, run, control userpasswords

uphclean.exe might be worth installing to see if it fixes it

new user account didn't make any difference and uphclean didn't either :(

oh well it looks like i will have to gear my self up for a new install.
 
Don
Joined
21 Oct 2002
Posts
46,755
Location
Parts Unknown
uninstall any programs you don't use

do you use spyware/antivirus protection? -try disabling them both and see if it effects the speed of the problem you're having..

try CCleaner, it clears out temp files and crap..

use the 'scan for errors' part too, does a quick reg scan

google for regseeker (i think hoverdesk? make it) its freeware, registry scanner, do a full scan and fix all issues..

worth a shot before pulling the plug :)
 
Back
Top Bottom