Overclockers UK Forums Click here for more details
Free Shipping for Loyal Forum Members - CLICK HERE

Go Back   Overclockers UK Forums > Games > PC Games

Reply
 
Thread Tools
Old 5th Sep 2012, 09:07   #1
Darrensen
Gangster
 
Darrensen's Avatar
 
Joined: May 2005
Posts: 479
Wasteland Mod - Arma 2

Guys you should come and try out the Wasteland mod. It's like Dayz but without the zombies.

All you need is Arma 2 Combined Operations and if you wan't the details skins you need the Czech Republic pack.

It's a good laugh and great cos people work together.

YouTube Channel
Dayz Standalone|Arma3|BF4|Wargame|Tech News
Last edited by Darrensen; 5th Sep 2012 at 09:21.
Darrensen is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 10:19   #2
Darrensen
Gangster
 
Darrensen's Avatar
 
Joined: May 2005
Posts: 479
Here's the other vid i put together.


YouTube Channel
Dayz Standalone|Arma3|BF4|Wargame|Tech News
Darrensen is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 11:16   #3
[TFU] Thegoon84
Soldato
 
Joined: Jun 2009
Location: Swansea
Posts: 5,833
Dont get it.... ? Plus i cant see the video as i'm in work

[TFU] Thegoon84 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 11:21   #4
Darrensen
Gangster
 
Darrensen's Avatar
 
Joined: May 2005
Posts: 479
Quote:
Originally Posted by Thegoon84 View Post
Dont get it.... ? Plus i cant see the video as i'm in work
It's basically a PVP game. You have to look for weapons and vehicles like Dayz.

Probably easier to take a look at the vids when you can to understand the game.

YouTube Channel
Dayz Standalone|Arma3|BF4|Wargame|Tech News
Darrensen is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 11:55   #5
Muzza1875
Wise Guy
 
Muzza1875's Avatar
 
Joined: Dec 2010
Location: West Lothian
Posts: 2,082
Looks good
gooneh why you change your dayz sig bro?

End of an era

Muzza1875 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 11:55   #6
Neil79
Caporegime
 
Joined: Sep 2006
Location: On Ocuk
Posts: 33,236
Many servers?

i7 4790K 4.6 1.275v, MSI Z97 Gaming 5, Superflower 850 PSU, 16GB Kingston, EVGA GTX 980 1553mhz, 2xSSD EVO, AIO Liquid Cooler, Dell Gsync 144HZ 1440p
Neil79 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 12:31   #7
BigChief
Wise Guy
 
Joined: Jan 2012
Location: Lancs
Posts: 1,387
Quote:
Originally Posted by Muzza1875 View Post
Looks good
gooneh why you change your dayz sig bro?

End of an era
DayZ is dead, long live...errr...I dunno something else.

Please read the FAQ regarding signatures
BigChief is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 12:36   #8
Devlish
Soldato
 
Joined: Jan 2004
Location: London
Posts: 5,105
Quote:
Originally Posted by BigChief View Post
DayZ is dead, long live...errr...I dunno something else.
Whatever they call the standalone. Im guessing 'DayZ, the game'. Im interested in this sort of thing, ill give it a go.

Devlish is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 12:42   #9
Kosmiche
Capodecina
 
Kosmiche's Avatar
 
Joined: Oct 2009
Posts: 13,806
Do you have a download link as I can't find one with google.

I'd like to try this.

Kosmiche is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 12:48   #10
H3RBSKI
Hitman
 
Joined: Sep 2011
Posts: 627
what do i search in the arma filter? i searched wasteland but it never returned any searches. would love to play it as pvp is the best part of dayz
H3RBSKI is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 12:49   #11
Muzza1875
Wise Guy
 
Muzza1875's Avatar
 
Joined: Dec 2010
Location: West Lothian
Posts: 2,082
Quote:
Originally Posted by BigChief View Post
DayZ is dead, long live...errr...I dunno something else.
Indeed sir, was good whilst it lasted

Got plenty of games to tie me over till the standalone release.

Might give this a bash if I get a chance.

Muzza1875 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 12:55   #12
[TFU] Thegoon84
Soldato
 
Joined: Jun 2009
Location: Swansea
Posts: 5,833
Quote:
Originally Posted by Muzza1875 View Post
Looks good
gooneh why you change your dayz sig bro?

End of an era
No mate, I look at it as a taste of whats to come and the Beginning . Dayz has pretty much summed up the type of game I’d like….. FPS/SIM/MMO/RPG….. with zombies . Once they sort the tent duping our I’m back on it!

Tbh some Arma PvP sounds very good as that’s what most of us did was to camp in Electro. Will take a look at this. Tho I will be honest our clan is all enjoying the hell out of CSGO so will stick with that for a while.


Quote:
Originally Posted by BigChief View Post
DayZ is dead, long live...errr...I dunno something else.
Come play GO with us mate, we're gona get a few 5v5 mixes over the weekend and sort a few teams based on skill and time commitments.


Quote:
Originally Posted by Sleepless View Post
Whatever they call the standalone. Im guessing 'DayZ, the game'. Im interested in this sort of thing, ill give it a go.
This.

[TFU] Thegoon84 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 13:32   #13
Darrensen
Gangster
 
Darrensen's Avatar
 
Joined: May 2005
Posts: 479
Quote:
Originally Posted by Eames View Post
Do you have a download link as I can't find one with google.

I'd like to try this.
Just load your combined operations and filter for "tonic".

No download necessary.

YouTube Channel
Dayz Standalone|Arma3|BF4|Wargame|Tech News
Darrensen is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 13:33   #14
Darrensen
Gangster
 
Darrensen's Avatar
 
Joined: May 2005
Posts: 479
Quote:
Originally Posted by Neil79 View Post
Many servers?
TBH i'm not sure. Nothing like on the scale of Dayz.

I just play on Tonics server.

YouTube Channel
Dayz Standalone|Arma3|BF4|Wargame|Tech News
Darrensen is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 15:16   #15
BigChief
Wise Guy
 
Joined: Jan 2012
Location: Lancs
Posts: 1,387
Quote:
Originally Posted by Thegoon84 View Post

Come play GO with us mate, we're gona get a few 5v5 mixes over the weekend and sort a few teams based on skill and time commitments.
Might do, enjoying BF3 again with BadBoy and Furyus at the minute. I know it's only 12 but I'm trying not to spend (I'd rather get a new PSU). If it went on offer though, that might be another story. Might be on mumble this eve, depends on whether the better half has plans for me or not.

Please read the FAQ regarding signatures
BigChief is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 15:17   #16
pooley
Wise Guy
 
pooley's Avatar
 
Joined: Jun 2010
Location: In the dwelling
Posts: 2,175
I am aware of only 2 servers that run 'Wasteland', Tonic's and a Russian server that runs a tweaked version of it.
pooley is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 17:04   #17
bentay10
PermaBanned
 
Joined: May 2012
Posts: 9
can you ask tonic to unban greywolf and i can come back
bentay10 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 17:31   #18
~>Dg<~
Caporegime
 
Joined: Jun 2006
Location: Notts
Posts: 25,296
joined tonic killed a few but turned to night and laggging hard.

pity there isnt servers closer as its a great mod

~>Dg<~ is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 22:34   #19
~>Dg<~
Caporegime
 
Joined: Jun 2006
Location: Notts
Posts: 25,296
well been on the wasteland sandbox one very good fun

50 people on proper warzone


got chased from electra to near berizhino earlier . on my own they had a land rover 3 in i jumped out ruined them all then looted em videod it will be on my channel later .

~>Dg<~ is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 22:36   #20
Neil79
Caporegime
 
Joined: Sep 2006
Location: On Ocuk
Posts: 33,236
Awesome might have a quick go after some grub

i7 4790K 4.6 1.275v, MSI Z97 Gaming 5, Superflower 850 PSU, 16GB Kingston, EVGA GTX 980 1553mhz, 2xSSD EVO, AIO Liquid Cooler, Dell Gsync 144HZ 1440p
Neil79 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 23:25   #21
Neil79
Caporegime
 
Joined: Sep 2006
Location: On Ocuk
Posts: 33,236
I get "No entry 'bin\config.bin\CfgVehicles\'" or similar pop-up error message when launching the game or playing on a server
Ignore it. It won't affect your game.

I get 'missing CBA_Main' when joining a server
Ignore it. It won't affect your game.

Phew....


Running the game through steam, doesn't use the beta files does it

i7 4790K 4.6 1.275v, MSI Z97 Gaming 5, Superflower 850 PSU, 16GB Kingston, EVGA GTX 980 1553mhz, 2xSSD EVO, AIO Liquid Cooler, Dell Gsync 144HZ 1440p
Neil79 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 5th Sep 2012, 23:57   #22
~>Dg<~
Caporegime
 
Joined: Jun 2006
Location: Notts
Posts: 25,296


owned

~>Dg<~ is offline   View trust for Reply With Quote
Old 6th Sep 2012, 00:00   #23
Neil79
Caporegime
 
Joined: Sep 2006
Location: On Ocuk
Posts: 33,236
I noticed in your vid it stalled/stuttered aswell, i was getting that periodicly!

Btw I died as soon as i spawned, saw a vehicle saluted and he ran me over lol

i7 4790K 4.6 1.275v, MSI Z97 Gaming 5, Superflower 850 PSU, 16GB Kingston, EVGA GTX 980 1553mhz, 2xSSD EVO, AIO Liquid Cooler, Dell Gsync 144HZ 1440p
Neil79 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 6th Sep 2012, 00:15   #24
~>Dg<~
Caporegime
 
Joined: Jun 2006
Location: Notts
Posts: 25,296
you join a team before you start i made this mistake

blue or red or lone wolfs. lone wolfs seems cool but you get ruined hard

so you pick team look for empty spot where it says nobody when you click it your name will go there and then click okay . your now on a team and your team actually helps and gives you guns lifts and so on

we have a nice big base at moment humvees anti aircraft mounted weapons allsorts.

the video of me earlier was me own .

dont know if the lag pauses are down to server was 50 on or light changes or just the actual mod. what is nice is finding any vehicles close buy and no artifacts !!!!

~>Dg<~ is offline   View trust for Reply With Quote
Old 6th Sep 2012, 00:17   #25
Neil79
Caporegime
 
Joined: Sep 2006
Location: On Ocuk
Posts: 33,236
Ah cool will play again soon

Nice find btw

i7 4790K 4.6 1.275v, MSI Z97 Gaming 5, Superflower 850 PSU, 16GB Kingston, EVGA GTX 980 1553mhz, 2xSSD EVO, AIO Liquid Cooler, Dell Gsync 144HZ 1440p
Neil79 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 6th Sep 2012, 08:15   #26
Xcept1
Mobster
 
Joined: Dec 2002
Location: Lowestoft, England
Posts: 3,480
What's the different between being on a team or going lone wolf aside from the obvious. Any benefits for going lone wolf? Is it just shoot everyone on site mode?

Also do you spawn in all kitted out or do you have to go explore and find items. Looks like you and the people on the video had fully automatic weapons. Would prefer a mod/game that uses older weapon systems that require some aiming and work.
Last edited by Xcept1; 6th Sep 2012 at 09:08.
Xcept1 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 6th Sep 2012, 10:44   #27
~>Dg<~
Caporegime
 
Joined: Jun 2006
Location: Notts
Posts: 25,296
you start with a pistol thats it

so the other guys in my video had to find or get the weapons . you can go to a gun shop dealer and buy guns or you complete missions to earn loot .

this actually gives the game purpose when in a team instead of just loot or kill.


so basically on your map a mission will pop up like go retrieve a ammo truck at a certain location . first ones to get there get the truck and contents.

as you can imagine all see this so as you go for the target people either lie in wait or already there leads to battles and fights along the way .

much more interesting.

~>Dg<~ is offline   View trust for Reply With Quote
Old 6th Sep 2012, 11:35   #28
Xcept1
Mobster
 
Joined: Dec 2002
Location: Lowestoft, England
Posts: 3,480
Ah so pretty much ARMA II domination then. Will check it out tonight hopefully.
Xcept1 is offline   View trust for Reply With Quote
Old 6th Sep 2012, 12:09   #29
~>Dg<~
Caporegime
 
Joined: Jun 2006
Location: Notts
Posts: 25,296
you still need to eat and drink aswell

~>Dg<~ is offline   View trust for Reply With Quote
Old 6th Sep 2012, 12:19   #30
Xcept1
Mobster
 
Joined: Dec 2002
Location: Lowestoft, England
Posts: 3,480
Does the server save progression or does it reset once all missions are complete?

How busy is the server normally?
Xcept1 is offline   View trust for Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:57.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Overclockers UK (Ocuk Ltd)