1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dirt 3 Benchmark Thread

Discussion in 'Graphics Cards' started by LtMatt, Jan 25, 2015.

  1. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,764

    Location: United Kingdom

    Scoreboard updated. :)

    Just post another update when you have an improvement and I'll edit. :)
     
  2. String

    Capodecina

    Joined: Jan 6, 2013

    Posts: 12,200

    OK, SLI scaling is messed up. Both cards hovering at 50% use.

    Here's my single card score, which amazingly is higher than the SLI score!

    GTX 970 1516/3758
    4790k 4.6
    Driver 347.25

    1080p

    [​IMG]
     
  3. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,764

    Location: United Kingdom

    And on the scoreboard. :)
     
  4. String

    Capodecina

    Joined: Jan 6, 2013

    Posts: 12,200

    If anyone gets SLI working on this, please let me know. As it stands, both cards drop to 50% use. :mad:
     
  5. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,764

    Location: United Kingdom

    Classic symptom of multi gpu not working. I've seen it before myself in new games when a proper Crossfire profile is not present.
     
  6. JeffyB

    Mobster

    Joined: Feb 10, 2006

    Posts: 4,053

    Location: London

    Could try forcing a different sli profile?
     
  7. String

    Capodecina

    Joined: Jan 6, 2013

    Posts: 12,200

    Nothing working.

    I'll wait and see what other SLI users encounter...
     
  8. JeffyB

    Mobster

    Joined: Feb 10, 2006

    Posts: 4,053

    Location: London

    It's an old game, really shouldn't have any issues.
     
  9. TTomax

    Associate

    Joined: Aug 30, 2014

    Posts: 61

    Location: Bolton/UK

    MSI Gaming GTX980 SLI 1520/4000 / H55-G10 cooling
    I7 3770KK 4.5GHz


    1080p


    1440p
     
    Last edited: Jan 25, 2015
  10. String

    Capodecina

    Joined: Jan 6, 2013

    Posts: 12,200

    That looks like a poor score too, no?

    What was your gpu usage?
     
  11. TTomax

    Associate

    Joined: Aug 30, 2014

    Posts: 61

    Location: Bolton/UK

    It was the big cpu limit on 1080p ;)
     
  12. MeatLoaf

    Capodecina

    Joined: Dec 1, 2005

    Posts: 13,986

    Location: Stoke on Trent

    Doh ill run it again tomorrow :)
     
  13. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,764

    Location: United Kingdom

    And on the scoreboard. :)
     
  14. TTomax

    Associate

    Joined: Aug 30, 2014

    Posts: 61

    Location: Bolton/UK

    Im really sorry,but the 1440p result is 210,85fps... Thank you! :)

    ;)
     
    Last edited: Jan 26, 2015
  15. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,764

    Location: United Kingdom

    Corrected, thanks. :)
     
  16. Uncle Petey

    Capodecina

    Joined: Jul 22, 2012

    Posts: 14,606

    Location: London

    3970X @4.9
    14.12

    1 x 290 @1150/1475

    [​IMG]

    2 x 290 @1000/1250

    [​IMG]

    3 x 290 @947/1250

    [​IMG]
     
  17. Disco_P

    Soldato

    Joined: Dec 30, 2013

    Posts: 5,145

    Location: GPS signal not found. (11)

    Good to hear, I know you like nothing more than a benchmark and a can of Stella on a Sunday.

    I got a new puppy so lots of wee and poop was dealt with.

    If that key still is up for grabs, I'll grab it and see what I can show everyone what green is capable of when they don't lock voltages. Bloody idiots.
     
  18. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,764

    Location: United Kingdom

    Your layout and presentation skills are excellent!

    And on the scoreboard. :)
     
  19. Uncle Petey

    Capodecina

    Joined: Jul 22, 2012

    Posts: 14,606

    Location: London

    One tries :)
     
  20. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,764

    Location: United Kingdom

    Sure will trust it over.