***** Forum URL update (again) *****

Permabanned
Joined
22 Jul 2020
Posts
2,898
Try changing DNS server (Google etc) or even clearing the cache (fine on VM for now).

ipconfig /flushdns
 
Soldato
Joined
17 Jul 2010
Posts
22,501
I've stopped getting those slowdowns now - How is it for you today @ChrisD. and @MissChief ?

/edit - And as soon as I typed that, it seemed to go slow for a moment or two but not to the extent it did yesterday.
It’s been ok so far this morning on my Apple tablet. No freezes or formatting errors and no complete loss of connection so far either.

It seems I spoke too soon! A refresh resolved it though.

https://imgur.com/a/q6z2QeU
 

V F

V F

Soldato
Joined
13 Aug 2003
Posts
20,336
Location
UK
I've stopped getting those slowdowns now - How is it for you today @ChrisD. and @MissChief ?

/edit - And as soon as I typed that, it seemed to go slow for a moment or two but not to the extent it did yesterday.

I'm still seeing stalling issues and formatting issues when it stalls coming up in plain text with no layout boxes. It's not as bad as the other day but sporadic.
 
Soldato
Joined
20 Feb 2011
Posts
2,907
I had a lot of slowdown this morning when browsing on my phone with 3. So slow that I just gave up several times!
 
Associate
Joined
3 Aug 2015
Posts
2,219
Running slow AF for me. Page changes take ages, weird glitches and pages not displaying correctly.

This is on iOS / Safari. Vodafone ISP if relevant.
 
Associate
Joined
19 Apr 2010
Posts
363
Location
Dorset, UK
I'm not staying logged in to the forum any more. I have to log back in on every visit. It will stay for the 5 mines or so I'm browsing, but come back an hour later and I'm logged out. I used to stay logged in all the time before it switched.
 
Top Bottom