So I bought this cooler...

Soldato
Joined
30 Jan 2007
Posts
14,122
Location
PA, USA (Orig UK)
... and perhaps coincedentally the machine stopped working.. at all. Would not even post, even with another cooler.

So.. as I needed a PC I quickly ordered on Thursday morning a Sandy Bridge setup thinking it would get here on the Friday (d'oh).

So whilst I wait for it to turn up.. I'm a little paranoid about the H80 clone that was being put in when the machine died. It's probably me doing something stupid when changing over coolers.. but that little nagging but in my head is still there.

(Needs a poll here) Should I :-

1) Stop being ghey and fit the cooler to the SB setup.. it's all under warranty anyway.
2) Continue with my DSR of the H80 clone and get the antec 920 with it's different bracketing system.
 
Associate
Joined
6 Jun 2011
Posts
402
Location
Manchester
... and perhaps coincedentally the machine stopped working.. at all. Would not even post, even with another cooler.

So.. as I needed a PC I quickly ordered on Thursday morning a Sandy Bridge setup thinking it would get here on the Friday (d'oh).

So whilst I wait for it to turn up.. I'm a little paranoid about the H80 clone that was being put in when the machine died. It's probably me doing something stupid when changing over coolers.. but that little nagging but in my head is still there.

(Needs a poll here) Should I :-

1) Stop being ghey and fit the cooler to the SB setup.. it's all under warranty anyway.
2) Continue with my DSR of the H80 clone and get the antec 920 with it's different bracketing system.


What did you do when installing the first H80 that makes you think you did something wrong? Apart from it not coming on obviously :D.
 
Soldato
OP
Joined
30 Jan 2007
Posts
14,122
Location
PA, USA (Orig UK)
I was unsure about that brackets at first.. but that's not an issue apparently.. so I'll skip over that... I was only concerned about the block making contact, but it had a good spread pattern it seems. Oh.. and yeah.. the PC not working at all lol.
 
Associate
Joined
6 Jun 2011
Posts
402
Location
Manchester
I was unsure about that brackets at first.. but that's not an issue apparently.. so I'll skip over that... I was only concerned about the block making contact, but it had a good spread pattern it seems. Oh.. and yeah.. the PC not working at all lol.

I've heard that the back plates are hard to fit tight to the board and tend to be slightly loose. I would just fit it on your new Sandy Bridge build, I don't think that you did anything that would cause the components to fail. Plus it will be under warranty.
 
Soldato
Joined
5 Sep 2010
Posts
24,785
Is that the OcUK branded H80 clone?

They've been removed from the OcUK site which suggest there was someting wrong with them.
 
Soldato
OP
Joined
30 Jan 2007
Posts
14,122
Location
PA, USA (Orig UK)
I know... that also makes me paranoid.. but without them saying anything I won't assume the worst. It could be a legal matter for all we know. (or alternatively.. be nothing at all).

Given the Q6600 had an IHS on it, I wouldn't have crushed it... the 212 I had on there before had much higher mouting pressure. Hence.. I don't really believe it was the cooler that was wrong.. more I did something wrong myself.. and just wanted you guys to give your opinion :)
 
Top Bottom