1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3DMark Sky Diver Benchmark Thread

Discussion in 'Graphics Cards' started by Kaapstad, Jun 11, 2014.

  1. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    [​IMG]


    Simple Rules.


    If your CPU has integrated graphics please remember to turn this off.

    No entries with the time data error message can be accepted.

    Please don't forget to post your CPU and GPU clocks.

    Please also post your Sky Diver preset link.



    2160p Challenge Settings.


    If anyone wants to give it a go the settings are below.

    Graphics Scores only will be used for the scoreboard.

    1. Reset to Default in the custom settings.

    2. Raise resolution to 3840 x 2160.

    [​IMG]


    Download.





    Scoreboards.




    Thread Navigation Links.


     
    Last edited: Oct 31, 2017
  2. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    Edit
     
    Last edited: May 28, 2016
  3. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    Edit
     
    Last edited: Jan 10, 2015
  4. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    Edit
     
    Last edited: Jan 10, 2015
  5. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    Edit
     
    Last edited: Jan 10, 2015
  6. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    Edit
     
    Last edited: Jan 10, 2015
  7. PhysicsMan94

    Wise Guy

    Joined: Feb 28, 2013

    Posts: 2,469

    Location: Birmingham

    http://www.3dmark.com/3dm/3239613?

    Score = 33834

    Graphics = 58793
    Physics = 12119
    Combined = 22615

    CPU = i7-4770K @ 4.60 GHz (water)
    GPUs = 2x EVGA GTX-780 @ SC stock (air)
     
  8. Geeman1979

    Soldato

    Joined: Feb 14, 2011

    Posts: 7,490

    http://www.3dmark.com/3dm/3238754

    Cpu - i7-3930K @ 4.6GHz

    Gpu - GTX Titan(1x) @ 1006/1576

    Score 29511
    Graphics Score 35739
    Physics Score 15592
    Combined Score 30495
     
  9. _Alatar_

    Gangster

    Joined: Apr 28, 2014

    Posts: 288

    Location: Finland

    Might want to consider listing by GPU score instead of the overall score because with high end GPU setups this is going to be a CPU bench instead of a GPU one.
     
  10. Clov!s

    Capodecina

    Joined: Dec 1, 2011

    Posts: 17,234

    Location:

    http://www.3dmark.com/3dm/3239788?

    Cpu - i7 4770k @ stock 3.5
    Gpu - 7990 @ stock 1000/1500

    3DMark Score 28686
    Graphics Score 44233
    Physics Score 11217
    Combined Score 22070
     
  11. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    I will be list both Overall and Graphics scores.:)
     
  12. _Alatar_

    Gangster

    Joined: Apr 28, 2014

    Posts: 288

    Location: Finland

    Yeah I know but I was suggesting the use of GPU score for determining how a submission ranks in the lists.

    Because if you use overall score for the ranks here you're going to end up with a list that shows who has the fastest CPU with the most cores. How fast your GPU is will be mostly irrelevant.
     
  13. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    What I will probably do is have a top 20 of the best Graphics scores listed in a separate table if we start getting a lot of entries.

    I do agree with what you are saying though as from personal experience it is quite annoying having someone who used LN2 on the CPU listed above me even though their GPU score was lower.
     
  14. nashathedog

    Sgarrista

    Joined: Sep 12, 2013

    Posts: 8,588

    Location: Knowhere

    Is this currently bugged for Nvidia?

    Graphics test 1 was nothing but a black screen.

    Regardless of that I have a 4770k and GTX780 Classified. Neither is overclocked by me so there on there out of the box clocks.

    score = 24571

    Graphics = 36160

    Physics = 9993

    Combined = 20217

    http://www.3dmark.com/3dm/3240039?

    Okay, Cheer's Gregster & Kaapstad.
     
    Last edited: Jun 11, 2014
  15. Gregster

    Caporegime

    Joined: Sep 24, 2008

    Posts: 37,677

    Location: Essex innit!

    http://www.3dmark.com/3dm/3239492

    CPU 3930K @ 3.5 - SLI Titans @ 876/1502 (no boost).

    Well done Kaap and looks good how it is :)

    Same for me Nasha, so I would asume a bug.
     
  16. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    I also got a black screen on my GTX 690s but the bench still completed.

    I think there will be a patch soon.
     
  17. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    Scoreboard updated.:)
     
  18. Five.Stars

    Wise Guy

    Joined: Aug 7, 2012

    Posts: 2,477

    Haven't even run benchmark, but in demo it got to a scene where she enters a cave I think and it went black screen, sound still working! I alt tabbed out and loaded task manager - 3DMark is not responding! Couldn't even quit as my mouse icon had disappeared so I had to manually log-off and log back in. Bot sure if it was a 1 off coz haven't retried it and currently playing Batman.
     
  19. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,125

    Location: Dalek flagship

    If you run the benchmark (black screen as well) it should still run all the way through and give you a score at the end. I think the GPUs are working correctly but they are just not outputting to the screen.
     
  20. win8.1

    PermaBanned

    Joined: Apr 30, 2014

    Posts: 681