1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Call Of Duty: Modern Warfare

Discussion in 'PC Games' started by Gerard, May 30, 2019.

  1. Bradmax57

    Soldato

    Joined: Dec 13, 2002

    Posts: 7,401

    Location: Newcastle upon Tyne

    Which is about every time I play it lol
     
  2. TonyTurbo78

    Sgarrista

    Joined: Sep 26, 2013

    Posts: 9,286

    Location: West End, Southampton

    God this game is rage inducing at times. Wife is going nuts at my potty mouth :eek:
     
  3. Kevin Matthews

    Gangster

    Joined: Jan 19, 2019

    Posts: 240

    Latest bios update for b450 and latest game patch didn't expierance any freezes last night in game.
     
  4. starmanwarz

    Wise Guy

    Joined: Jun 12, 2006

    Posts: 1,809

    Any way to check total playtime?
     
  5. Showboat

    Wise Guy

    Joined: Sep 11, 2009

    Posts: 1,982

    Location: UK

    Unplayable for me today, crash within 5mins of starting a game, re-installed with latest drivers, no difference :(
     
  6. area51_for_psx

    Wise Guy

    Joined: May 22, 2004

    Posts: 1,682

    Location: N.Ireland

    Anyone else getting 100% cpu usage? Im running GTX1080 6600K and 16gig ram. But always 100%cpu
     
  7. marc69

    Wise Guy

    Joined: Dec 29, 2007

    Posts: 1,264

    Location: Birmingham

    I've moved it off my mech drive and onto my nvme drive. I'll see if that changes anything.
     
  8. ne0

    Associate

    Joined: Feb 2, 2018

    Posts: 68

    My God this game is bloody amazing, can't stop playing it lol

    Anyone noticed that under Raytracing option in graphics settings it actually references an 'ultra' setting for this but there's still only 2 settings...enabled or disabled?
     
  9. djshauny1

    Mobster

    Joined: May 18, 2011

    Posts: 3,402

    The game just keeps crashing for me since that 12gb update. Anyone know of a fix?

    Thanks.
     
  10. agnes

    Capodecina

    Joined: Dec 1, 2006

    Posts: 15,482

    Location: San Francisco, CA

    Same here, just launched it, within 5 mins it crashed to desktop again. I'm gonna have to unfortunately shelf this for a while. I want to get into it, but I just can't with the thought of the game crashing in the back of my head.
     
  11. TonyTurbo78

    Sgarrista

    Joined: Sep 26, 2013

    Posts: 9,286

    Location: West End, Southampton

    no problems here, was playing pretty much all day yesterday. In fact, since launch I don't think I've had a single crash, it's a well optimised COD for a change.
     
  12. JunglistE

    Mobster

    Joined: Jun 11, 2015

    Posts: 4,190

    Location: Bristol

    I've had one crash and that was on launch day. Been solid since then. Though yesterday I did get a bit of slowdown after 2/3 hours. Restarted and it was fine
     
  13. Loki

    Asus Rep

    Joined: Nov 17, 2004

    Posts: 9,740

    Location: The Republic

    What graphics settings are everyone using? I cannot seem to get over 20 FPS on a 2070 Super. I have scaled the resolution down from 3440 x 1440 to 1920 x 1080 and it's still like wading through treacle.
     
  14. xb8browney

    Soldato

    Joined: May 19, 2005

    Posts: 5,432

    Location: North East

    Sometimes my game runs at 40fps for rounds and rounds and other days it's 120fps plus
     
  15. Kevin Matthews

    Gangster

    Joined: Jan 19, 2019

    Posts: 240

    1440p, 100-133 FPS framerate is locked at 133FPS using 144HZ monitor.
     
  16. Loki

    Asus Rep

    Joined: Nov 17, 2004

    Posts: 9,740

    Location: The Republic

    @Kevin Matthews

    Could you possibly post up all of your Graphics settings ?
     
  17. HRL

    Wise Guy

    Joined: Nov 22, 2005

    Posts: 1,234

    Location: London

    That can’t be right. I’ve got MP running a steady 60FPS @ 4K with RT & HDR enabled and everything set to max with a 2080Ti. 2070S is about the same as a 2080, right?
     
  18. Kevin Matthews

    Gangster

    Joined: Jan 19, 2019

    Posts: 240

    Will soon mate, on red dead at the minute I've just set it at 1440 didn't touch nothing else lol well GPU is undervolted.
     
  19. TonyTurbo78

    Sgarrista

    Joined: Sep 26, 2013

    Posts: 9,286

    Location: West End, Southampton

    Something very wrong there. I'm pushing around 100fps all maxed out most of the time @ 1440p.
     
    Last edited: Nov 10, 2019
  20. Loki

    Asus Rep

    Joined: Nov 17, 2004

    Posts: 9,740

    Location: The Republic

    Thats what im thinking and 2070S is on par give or take a few frames and cuda cores here and there as a 2080.

    I wonder if the bottleneck is th CPU. i5 6600K ?