Design a day (56k unfriendly)

Associate
Joined
10 Mar 2004
Posts
945
Location
Bristol
my first or second vector.

now my wallpaper too :)

vector.png
 
Last edited:
Associate
Joined
10 Mar 2004
Posts
945
Location
Bristol
Originally posted by agentsmith_28
its the hardest bit:D

i think i made quite a fair attempt at them as above, i didnt think it was the hardest really.
i think it depends what you are using to do it.

in flash its really easy to do vectors
 
Caporegime
Joined
18 Oct 2002
Posts
29,485
Location
Back in East London
A quick Q...

Does anyone use a graphics tablette and pen?

Do they make much of a difference, if any? (Good? Bad? Immediate or learning curve?)

Have seen some rather nice one's knocking about, but still have the kinda price where you would like to know before buying.

Ta :)
 
Soldato
Joined
18 Dec 2003
Posts
4,527
Location
hehehe
Originally posted by Dean3d
penhelp.jpg


click that :)

for some reason it doesn't work,it isn't making a selection?just a shape?which i can't fill because it asks to be rasterized which then causes the whole layer to be filled :confused: :eek:

is it set up right?

untitled1.jpg
 
Associate
Joined
10 Mar 2004
Posts
945
Location
Bristol
Originally posted by Dj_Jestar
A quick Q...

Does anyone use a graphics tablette and pen?

Do they make much of a difference, if any? (Good? Bad? Immediate or learning curve?)

Have seen some rather nice one's knocking about, but still have the kinda price where you would like to know before buying.

Ta :)

i have one i bought from a well known place for £30

its just the same as a mouse really but a pen as an input device. so basicly if you are really good at drawing with your hands (pencil and paper) then you could use it really well.
i ament so great at classic drawing so i dont really use it much, sometimes i just prefer using a mouse.
 
Soldato
Joined
10 Jan 2004
Posts
2,609
Location
stoke-on-trent, UK
Originally posted by agentsmith_28
for some reason it doesn't work,it isn't making a selection?just a shape?which i can't fill because it asks to be rasterized which then causes the whole layer to be filled :confused: :eek:

is it set up right?

<image removed>


with the pen tool still selected, right click on the line and then select "make selection"


:D
 
Back
Top Bottom