1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dirt 3 Benchmark Thread

Discussion in 'Graphics Cards' started by LtMatt, Jan 25, 2015.

  1. humbug

    Caporegime

    Joined: Mar 17, 2012

    Posts: 31,737

    Thanks Matt :)
     
  2. jbh110tdi

    Wise Guy

    Joined: Aug 3, 2014

    Posts: 2,472

    Location: Slamannan Falkirk

    I know its off topic... but has anyone else experienced problems with dirt 3 installed?
     
  3. humbug

    Caporegime

    Joined: Mar 17, 2012

    Posts: 31,737

    No, Like what? :)
     
  4. jbh110tdi

    Wise Guy

    Joined: Aug 3, 2014

    Posts: 2,472

    Location: Slamannan Falkirk

    after I installed dirt 3 my msi AB kept closing and its a fight to get it to run full screen. ive had the odd crash as well.
    I tried a fresh install and had the same results. ive uninstalled dirt 3 and the pc is back to normal.

    and its a genuine dirt 3 disc im using. its not a downloaded copy I bought it sealed
     
  5. humbug

    Caporegime

    Joined: Mar 17, 2012

    Posts: 31,737


    I have it installed but don't play it, i don't have those problem's BUT from what i gather passively reading around about the game is there have been complaints about problems with it, CodeMasters have apparently responded.

    Apparently it's because of all the XBox Live bloat-wear that's in it, they did say they will remove it.
     
  6. jbh110tdi

    Wise Guy

    Joined: Aug 3, 2014

    Posts: 2,472

    Location: Slamannan Falkirk

    I would like to play it but even with it being installed my MSI ab keeps closing even when im not playing the game. yet as soon as its uninstalled everything is fine..

    I would like to play it but its not worth the hassle...

    anyone wanting a copy of dirt 3?
     
  7. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,216

    Location: Dalek flagship

    2 x GTX 960 @1555/2000
    4930k @4.0
    347.25 Drivers

    1080p
    [​IMG]



    1440p
    [​IMG]



    1600p
    [​IMG]



    2160p
    [​IMG]
     
  8. RavenXXX2

    Capodecina

    Joined: Oct 6, 2007

    Posts: 17,438

    Location: North West

    @ kaap can you do a run with one 960 with OC at 1080p.
     
  9. Kaapstad

    Man of Honour

    Joined: May 21, 2012

    Posts: 28,216

    Location: Dalek flagship

    Single 960 @1575/2000
    4930k @4.0
    1080p

    [​IMG]

    The core clock is difficult to quote the right figure as MSI AB comes up with some strange readings but the above run is close to the maximum the card will do overclocked.:)
     
  10. RavenXXX2

    Capodecina

    Joined: Oct 6, 2007

    Posts: 17,438

    Location: North West

    Cracking result that for the 960, if they were nearer £150 for top models I'm sure it would have been more popular. Thanks.

    For comparison here is an 760 @ 1280/1700

    Pentium k @ 4.5

    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 9, 2015
  11. JeffyB

    Mobster

    Joined: Feb 10, 2006

    Posts: 4,053

    Location: London

    New scores, realised I had some gpu throttling going on.
    4790k @ 4.9Ghz
    GTX 980 @ 1476/1988

    1080p
    [​IMG]

    1440p
    [​IMG]
     
  12. LoadsaMoney

    Caporegime

    Joined: Jul 8, 2003

    Posts: 27,764

    Location: In a house

    Just re-ran, as just discovered i wasn't running my card on GEN3 the last time :rolleyes:

    5930K@3.8Ghz
    290X@1080/1250Mhz
    1080P
    14.12

    [​IMG]
     
  13. MasterOC

    Wise Guy

    Joined: Sep 29, 2014

    Posts: 1,451

    Location: Caithness , Wick

    5820k @ 4.1Ghz
    GTX 980 SLI ( x2 ) @ 1545 / 7846mhz effective

    drivers : 347.52

    1080p
    [​IMG]
     
  14. GSXR Gaz Mc

    Wise Guy

    Joined: Dec 2, 2009

    Posts: 1,025

    Location: barrow in furness cumbria

    DiRT 3 Complete Edition - Now Available With 100% Less GFWL

    Hi all,

    First up I want to say sorry for just how long it has taken to move DiRT 3 to Steamworks and I would also like to thank you all for keeping up the pressure on us to move it over. Every day I have over a hundred notifications on my Steam account, there are threads thousands of comments deep about it and countless Tweets and Facebook messages - while you’d think it would be the kind of thing that would bug the hell out of me, you’d be wrong.

    It just goes to show that you guys love DiRT and care about it a lot; I’m hoping you’ll bring that passion with you for where we’re going next...

    ...Anyway before I get into trouble, I’m pleased to announce that DiRT 3 is now available with 100% less Games for Windows Live.

    Store Page Link

    As a thank you for your patience over this last year we’ll be upgrading everybody who owns DiRT 3 to the DiRT 3 Complete Edition, which will include all of our DLC for no extra cost.



    If you currently have the GFWL version of DiRT 3 in your Steam Library you should now also have access to the DiRT 3 Complete Edition which should already be there your list of owned games. To play it simply select it from your library and click install.

    However if you own a boxed PC copy of DiRT 3 or have a Games For Window Live CD Key you can now activate that CD key on Steam.

    To do so simply follow the below steps:
    Load up your Steam Client
    Click “Add a game” found in the bottom left of the window
    Click “Activate a product on Steam”
    Click “Next”
    Follow the instructions and when asked enter your CD Key into the “Product Code” box (be sure to use CAPS and include the hyphens)
    Hit “Next”
    Your code will then be verified and the DiRT 3 Complete Edition will be added to your library
    And you’re good to go!
    Those who originally purchased the game via Steam will notice that the now old GFWL version of DiRT 3 will still be in your library. You will still be able to play this version but it will still include Games for Windows Live and you won’t have access to the Complete Edition content – nothing will have changed with that older version.



    Due to the differences with the two versions unfortunately your save files will not be compatible with each other. We know it sucks and we are sorry but it was unavoidable.

    As an added bonus if you also happen to own a Mac you will now have access to the DiRT 3 Complete Edition via Steam on that too.

    And of-course we’ve also included a set of Steam Trading cards for you to collect and added all of the original DiRT 3 achievements.

    Finally thank you again for sticking with us and a big thank you to the rather awesome people at Feral Interactive who helped us with the work.

    Keep it lit.

    - Justbiglee
     
  15. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,779

    Location: United Kingdom

    ^ Good to hear. :)
     
  16. Gregster

    Caporegime

    Joined: Sep 24, 2008

    Posts: 37,756

    Location: Essex innit!

    1080P
    [​IMG]

    1440P
    [​IMG]

    3930K @ 3.8 - 347.88 drivers. Titan X @ 1396/4010

    :D

    Nice thread and missed this previous :cool:
     
  17. String

    Capodecina

    Joined: Jan 6, 2013

    Posts: 12,373

    The new version won't launch, citing unhappiness about openAL32 DLL. :(
     
  18. Gregster

    Caporegime

    Joined: Sep 24, 2008

    Posts: 37,756

    Location: Essex innit!

    Still being updated?
     
  19. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,779

    Location: United Kingdom

    Yes, thanks for reminding me.
     
  20. LtMatt

    Caporegime

    Joined: Jul 12, 2007

    Posts: 31,779

    Location: United Kingdom

    Scoreboard updated. :)