1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Battlefield 3 thread - Server details in opening post -

Discussion in 'PCCG Archive' started by [TFU] Thegoon84, Oct 28, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iKettles

    Wise Guy

    Joined: Sep 26, 2007

    Posts: 1,226

    Location: Amsterdam

    LOL :D
     
  2. Damien.

    Soldato

    Joined: Nov 20, 2006

    Posts: 6,368

    Location: Pembrokeshire

    How does this VPN business work?

    Is it against the rules for someone to tell us how to do it?
     
  3. storm45

    Gangster

    Joined: May 16, 2011

    Posts: 304

    Ye how does it work? also is it the same as using a korean proxy?
     
  4. RavenXXX2

    Capodecina

    Joined: Oct 6, 2007

    Posts: 15,864

    Location: North West

    You don't even need a software VPN, use windows proxy server to fool Origin.
     
  5. Dickyb0b

    Wise Guy

    Joined: Jul 7, 2010

    Posts: 1,224

    Location: Lancashire,UK

  6. toString

    Sgarrista

    Joined: Oct 18, 2002

    Posts: 8,916

    Location: London

    Which IP do we use at 4pm? Anyone?
     
  7. HaggisUK

    PermaBanned

    Joined: Oct 17, 2011

    Posts: 923

    Location: Edinburgh

    still showing 16:00 for me.
     
  8. spookywillow

    Mobster

    Joined: Mar 3, 2006

    Posts: 2,888

    Location: Atcham, Shropshire

    getting login error when i try bf3 without vpn or anything so i wonder if the servers are getting hammered :(
     
  9. ~>Dg<~

    Caporegime

    Joined: Jun 1, 2006

    Posts: 27,855

    Location: Notts

    lol this will either be epic good or epic fail :D
     
  10. RavenXXX2

    Capodecina

    Joined: Oct 6, 2007

    Posts: 15,864

    Location: North West


    Control panel>Internet options>connections>lan settings>check " use a proxy server" enter following details.

    [​IMG]


    Or the Indonesian IP with same port.

    219.83.62.50
     
  11. mufc802

    Mobster

    Joined: Jul 1, 2009

    Posts: 2,656

    Any alternatives to FlyVPN as I have a feeling it will get overloaded? I'm going to try and connect at around 15:45 which gives you 20 minutes before it disconnects so should be long enough to work if I can connect.
     
  12. wnb

    Mobster

    Joined: Feb 27, 2004

    Posts: 3,467

    I am going to keep an eye on this as I have read that some ppl think that you will only be able to play the single player game or that you will only be able to connect to korean servers with 300+ ping.
     
  13. mothermachine

    Wise Guy

    Joined: Oct 8, 2004

    Posts: 2,279

    *grabs popcorn*
     
  14. HaggisUK

    PermaBanned

    Joined: Oct 17, 2011

    Posts: 923

    Location: Edinburgh

    Please do not promote piracy.
     
  15. JamesM

    Soldato

    Joined: Oct 18, 2002

    Posts: 7,191

    Location: Sutton Coldfield

    Says 16:00 still for me using the above.
     
  16. Tombo

    Soldato

    Joined: Dec 10, 2006

    Posts: 6,540

    Location: Tefal's Kitchen

    Raven surely that's just for IE?
     
  17. toString

    Sgarrista

    Joined: Oct 18, 2002

    Posts: 8,916

    Location: London

  18. Kouba

    Hitman

    Joined: Jun 25, 2010

    Posts: 910

    Thanks raven your method seems to fool origin.
     
  19. FirebarUK

    Soldato

    Joined: Dec 9, 2004

    Posts: 5,530

    Location: Dorset

    No, the proxy is system wide afaik. Either that or the BF activation jobby uses IE ;)
     
  20. [TFU] Thegoon84

    Soldato

    Joined: Jun 17, 2009

    Posts: 6,493

    Location: Swansea

    THOSE THAT ORDERED FROM GREEN MAN DID YOU GET YOUR CODES STRAIGHT AWAY.... LET ME KNOW ASAP PLEEEEEEASE
     
Thread Status:
Not open for further replies.


Share This Page