1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The Division 2 - March 2019

Discussion in 'PC Games' started by Gregster, Jun 11, 2018.

  1. Zatoichi.uK

    Mobster

    Joined: Sep 13, 2005

    Posts: 2,816

    Yeh same here. I got it from the US store using a Chrome plugin. Think it cost around £2.61. Not sure if Paypal charge me extra. Outlined here.

    https://www.hotukdeals.com/deals/tom-clancys-the-division-2-on-us-ubisoft-store-3405764

    Windscribe VPN Chrome > Ubisoft.com > The Division 2 > Add to basket > US Address details > Purchase with PayPal (UK account) > notice it added to library on uPlay (desktop) > download.
     
  2. McBain

    Capodecina

    Joined: Oct 17, 2002

    Posts: 22,024

    Location: Lancs/London

    Just hit level 30 and can't seem to find an answer for this on Div 2 forums, Ubi etc.

    Is there any point in progressing through WT's if the upcoming expansion resets everyone back to level 30? Is it just a case levels work differently in the NY expansion? How does that transfer if you head back over to Washington? All feels weird to me.
     
  3. SonicSW20

    Hitman

    Joined: Apr 1, 2019

    Posts: 703

    Played a little bit last night, seems much more stable which is good! Not sure if that was due to the upgrades or just general game patches, last I'd played before this was probably 4 months ago.
     
  4. something daft already!!

    Mobster

    Joined: Jan 11, 2007

    Posts: 4,950

    Location: South East

    We have moved on to Ghost recon Wildlands now, seems a lot more enjoyable to be honest.
     
  5. 'Wes

    Capodecina

    Joined: Jun 28, 2009

    Posts: 11,722

    Location: Łódź, Poland

    DX12 was the culprit for crashing and it still occurs for some players.
     
  6. Malevolence

    Capodecina

    Joined: Oct 21, 2011

    Posts: 14,278

    Location: Miercna rīce

  7. demonix

    Wise Guy

    Joined: Jul 26, 2008

    Posts: 1,936

    Location: Cowley, Middx

    I tries running this yesterday and even though my system is borderline supported (at least on the CPU end of things) at low settings the game is freezing for several seconds on a regular basis and game textures (and on one occasion the contents and enemies of a whole room) can take anything from 4 to 10+ seconds to render properly which is telling me that either the minimum requirements are complete garbage or the anti tamper software is causing more harm then good.

    And before anyone asks
    HP Z210 CMT Workstation
    i5 2400
    20GB DDR3 1333Mhz
    GTX 1050Ti
     
  8. Zatoichi.uK

    Mobster

    Joined: Sep 13, 2005

    Posts: 2,816

    Same issue here. Pretty low end. I3 @3.7, 8gb and 950gtx, ssd etc. Runs fine on low except for the loading issues you described. Should have stuck to ps4 really.
     
  9. DarkHorizon472

    Mobster

    Joined: May 16, 2007

    Posts: 3,188

    The same, wildlands is similar in some ways but has much more variety and freedom to do what you want.
     
  10. Matmulder

    Wise Guy

    Joined: May 21, 2004

    Posts: 2,462

    Location: South Staffs

    I had this issue - 2500k@4.2Ghz with 8GB on a 980 and it's just freeze every 10-15 seconds for 1-2 seconds, it was unplayable, even with everything on the lowest settings.

    Swapped out for a 3700X on 16GB, same GFX card and everything on medium is 60FPS with no hitches, so the CPU requirements are higher than they say (which is a 2500k@Stock)
     
  11. Tyrion2

    Gangster

    Joined: Apr 14, 2011

    Posts: 377

    @demonix, probably a silly question, but I assume you're running it from an ssd? Loading and playing Division 1 from a mechanical hd was a real pain on my old pc (i7 920) before switching to an ssd, so it's likely even worse with Division 2.

    Both D1 and D2, from an ssd, played fine with an i7 920 and r9 280, albeit with lower graphics settings.
     
  12. Cully

    Gangster

    Joined: Dec 1, 2012

    Posts: 464

    So they are going on about an infinite progression system thats not actually infinite at all lol.


    "The Core Attribute categories upgrades are finite.Once maxed out,the SHD level points can be spent into the fifth,scavenging category-yielding credits and crafting materials."

    So basically a short term endgame just like every other divisions and divisions 2 so called endgame.
     
  13. magicoi

    Wise Guy

    Joined: May 21, 2008

    Posts: 1,145

    Location: Nottingham

    Yes. You will need to go up through the World Tiers to reach Level 30 - gear score 500 anyway. As the gear score cap is being increased to 515 with WONY you will be much better placed to cope with WT5 and beyond if you are already at GS500. They arent removing peoples WT level or level on release of WONY, just increasing the cap level.

    Enjoy the Black Tusk missions and level up whilst you wait for TU8 to drop
     
  14. sgavan

    Wise Guy

    Joined: Oct 9, 2013

    Posts: 1,683

    Seems that this game give me headaches and eye strain, never had this with a game before, even vr ones
     
  15. YoungBlood

    Wise Guy

    Joined: Feb 19, 2006

    Posts: 1,855

    Location: West Mids

    Hello Agents, what does the bar shown represent?

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  16. Yaayuh!

    Capodecina

    Joined: Nov 5, 2010

    Posts: 19,912

    The Division 1 and 2 both have a few goofy graphics settings you should just turn off. Chromatic Aberration is one of them, turn it off and play about with others like motion blur, DoF etc.
     
  17. Tyrion2

    Gangster

    Joined: Apr 14, 2011

    Posts: 377

    think it's special ammo for your specialisation and the bar fills up as you kill enemies. Once the bar fills up completely you get an extra 1 or 2 ammo to pick up and the bar resets again.
     
  18. YoungBlood

    Wise Guy

    Joined: Feb 19, 2006

    Posts: 1,855

    Location: West Mids

    Ah thanks, makes sense as it only appeared after hitting WT1.
    So hard to enjoy this game vs Division 1, it just feels meh, skills feel meh (wth is the new pulse....), missions are all meh, and the peak-a-boo with the enemies is infuriating.

    Anyway, maybe the story to get level 30 was the only boring part, and the game opens up now. Just started WT1 only took me a year.

    Some of you Agents will remember the mission in the Division 1, the one where you went down a sewer pipe, dodged the shot gunners, ran past the drones, I forget the missions name, anyway, it was super fun and you could play it for hours.
    We have some cool and fun repeatable missions in D2 right? :(
     
  19. willhub

    Capodecina

    Joined: Jan 3, 2006

    Posts: 22,380

    Location: MediaCityUK

    Just bought this game for 8 quid, might give it a whirl tonight. EPIC Games launcher may be cack but they really keep you on it with all the good deals and free games
     
  20. jpm

    Wise Guy

    Joined: May 14, 2004

    Posts: 1,227

    Location: Abertillery, South Wales

    Just finished up episode 3, quite enjoyed that mission and sets you up for the expansion. Really looking forward to it.

    Will bring me back to the game :)

    I also loved grinding Lexington Event Center (think it was called that) on challenging for the Show Stopper Shotgun.

    I don't think D2 have got a mission that I enjoy grinding but some of them are pretty good.