1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Battlefield V

Discussion in 'Console Games & Hardware' started by antijoke, Dec 12, 2017.

  1. Explosivo

    Hitman

    Joined: Jun 2, 2007

    Posts: 542

    I think you need to play Battlefield on pc for proper squad play, working as a team is lost on console exclusive gamers.
     
  2. McBain

    Capodecina

    Joined: Oct 17, 2002

    Posts: 20,177

    Location: Lancs/London

    There are console gamers out there that want to squad play, I agree it's rare though.
     
  3. antijoke

    Caporegime

    Joined: Jan 28, 2003

    Posts: 37,202

    Location: Stratford-Upon-Avon

    What an elitist attitude
     
  4. beachBOYken

    Sgarrista

    Joined: Feb 18, 2007

    Posts: 8,702

    Location: London

    How did you come to this conclusion?
     
  5. Explosivo

    Hitman

    Joined: Jun 2, 2007

    Posts: 542

    Because I play on both and on pc there seems to be more teamplay.
    Maybe due to players using other means of communication.
    Believe me you can tell the difference in gameplay between the formats.
     
  6. pcfarrar

    Hitman

    Joined: Jun 6, 2016

    Posts: 678

    Last Tiger was quite good, probably the best out of the single player missions but why did they put more stealth in it.....:mad:
     
  7. Dredd

    Wise Guy

    Joined: Oct 30, 2002

    Posts: 1,706

    Bf5 currently on sale for £30 within Bf1 game on xbox
     
  8. Ayahuasca

    Capodecina

    Joined: Apr 23, 2014

    Posts: 17,545

    Location: County Durham

    Deluxe edition can be had for £22 if you don't mind jumping through some hoops. I want to try this but I don't think I'll enjoy multiplayer on console coming from playing BF games on PC.
     
  9. Andr3w

    Capodecina

    Joined: Oct 6, 2004

    Posts: 19,095

    Location: England

    Just traded my PS4 version in, I just didnt enjoy it.
     
  10. McBain

    Capodecina

    Joined: Oct 17, 2002

    Posts: 20,177

    Location: Lancs/London

    DICE in broken patch shocker.
     
  11. pcfarrar

    Hitman

    Joined: Jun 6, 2016

    Posts: 678

    Ok I've completed all the challenges and got all the letters on Last Tiger but when I go back to the main menu it says I haven't. However if I load up one of the acts again it says everything completed. So there's no way for me to get the Tiger skin unlock. :mad:
     
  12. VincentHanna

    Capodecina

    Joined: Jul 30, 2013

    Posts: 15,035

    Just got this cheap from Amazon

    Playing on Xbox One X. Can anyone explain why at the end of a round, I get the loading screen for the map I just played and the white Battlefield loading circle in the top right just circles around and around and the next map never loads?
     
  13. antijoke

    Caporegime

    Joined: Jan 28, 2003

    Posts: 37,202

    Location: Stratford-Upon-Avon

    How?
     
  14. McBain

    Capodecina

    Joined: Oct 17, 2002

    Posts: 20,177

    Location: Lancs/London

    Yep I get this, it's buggy as ****. You'll need to close down and start again.