1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Red Dead Redemption 2

Discussion in 'PC Games' started by RoosterC, Oct 4, 2019.

  1. delta0

    Mobster

    Joined: Oct 21, 2012

    Posts: 4,921

    Location: London

    I only have the 3D settings options on my NVCP.

    Alienware 17R3 (6820HK, 980(8GB) and 16GB). Works great. Just played through the first chapter. Really awesome game so far.
     
  2. TriedandTested

    Capodecina

    Joined: Jul 11, 2004

    Posts: 15,377

    Location: Neptune

    2.6gb patch downloading now.
     
  3. Witcher1980

    Hitman

    Joined: Feb 23, 2017

    Posts: 548

    Location: Westleton

    Nice what fps do you get?
     
  4. wellibob

    Mobster

    Joined: Mar 27, 2006

    Posts: 3,825

    Location: Northamptonshire

    Just totally caved in and got this game cheap via vpn. Have to wait till tomorrow to see it crush my pc to bits.
     
  5. delta0

    Mobster

    Joined: Oct 21, 2012

    Posts: 4,921

    Location: London

    I pushed the slider all the way to the right which put most settings on ultra and a couple stayed on high and particle count on medium. 1080p res and it is running well but only just started with the game. Not monitored the FPS but it is not stuttering.
     
  6. ceaton88

    Hitman

    Joined: Jan 14, 2013

    Posts: 798

    Location: Durban

    Whats your specs
     
  7. Warranty_V0id

    Gangster

    Joined: Nov 20, 2014

    Posts: 333

    Just got a 2.69gb patch on the rockstar launcher, Hopfully it fixes some issues.
     
  8. r7slayer

    Mobster

    Joined: Oct 2, 2012

    Posts: 3,223

  9. r7slayer

    Mobster

    Joined: Oct 2, 2012

    Posts: 3,223

    woot me too just as i saw this.
    Hopefully it fixes my problem of evertime it loads and just as its going to go into game it crashes to desktop.
     
  10. wellibob

    Mobster

    Joined: Mar 27, 2006

    Posts: 3,825

    Location: Northamptonshire

    8700k @5ghz. 32 gig RAM. GTX1080ti, 32 inch 1440p 144htz monitor.
     
  11. Tombstone

    Capodecina

    Joined: Aug 17, 2007

    Posts: 18,810

    2.6gb is pretty hefty, wonder whats in it
     
  12. dannywaugh1

    Hitman

    Joined: Jul 21, 2007

    Posts: 781

    Location: Newcastle upon tyne

    I'm running a 4690k @4.2ghz gtx 970 16gb ram @1080p. Need to play with the settings. Set most to high last night for a quick try and I felt sorry for my gpu. Terrible fps.
    Anyone else running a similar spec?
     
  13. Name

    Mobster

    Joined: Oct 8, 2009

    Posts: 2,747

    Location: United Kingdom

    Does anyone have any patch notes? Struggling to find any info in it.
     
  14. Strudders

    Mobster

    Joined: Oct 27, 2011

    Posts: 2,566

    Downloading now.... I bet this break my game :(

    EDIT: No issues other than cloud saves.
     
    Last edited: Nov 7, 2019
  15. HRL

    Wise Guy

    Joined: Nov 22, 2005

    Posts: 1,471

    Location: London

    I wondered if it might but it’s still working for me post-patch.

    However, the desktop shortcut doesn’t as I just tried that and got the launcher error that people have been getting. Tried the launcher again, as that’s how I’ve been running it so far and thankfully that still works.

    On a more positive note I’ve now moved the balanced slider to just 2 notches away from maximum and it’s still silky smooth at 4K with HDR.

    This game looks the dogs danglies. :D
     
  16. docsonic

    Wise Guy

    Joined: Aug 26, 2010

    Posts: 1,577

    It certainly is very good looking. I've only just left the snow & can't wait to explore further. Although for a while in the heavy snow & in first person it did remind me of a heavily modded Skyrim:p
     
  17. jpm

    Wise Guy

    Joined: May 14, 2004

    Posts: 1,227

    Location: Abertillery, South Wales

    Its does seem to be the bios for me, I rolled back my bios to 1.0.0.2 and the game started straight away, had a couple of hours on it to. Loved it. Updated the bios to the latest version for my board and the launcher is crashing again.

    So think I'll leave it now for a bit until Rockstar fixes it or Gigabyte release a bios update.
     
  18. Dicehunter

    Capodecina

    Joined: Feb 19, 2007

    Posts: 11,144

    Location: On an Island Surrounded by Water

    Anyone with a 9900K + 2080 Ti that plays at 1440P, What are your FPS at ultra settings in the benchmark with no AA please ?
     
    Last edited: Nov 7, 2019
  19. joker666

    Associate

    Joined: Aug 23, 2018

    Posts: 63

    I get about 70 fps but that’s at ultra wide
     
  20. willhub

    Capodecina

    Joined: Jan 3, 2006

    Posts: 22,380

    Location: MediaCityUK

    This game is Crysis 4